2008 beoordelingen

Frans Engels

Primz

Deskundigheid

P.L. van der Vos

Zeer goed, vooral de goede en snelle beantwoording van van technische vragen.

communicatie.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste P.L. van der Vos,
Vriendelijk bedankt voor uw mooie review!
Wij vinden het fijn om te horen dat u op vele punten vindt dat wij het "goed" of "zeer goed" doen.
U...
Beste P.L. van der Vos,
Vriendelijk bedankt voor uw mooie review!
U beoordeelt de de duidelijkheid van de site en het bestelgemak met "voldoende".
Dit betekend voor ons dat hier ruimte voor verbetering is.
Graag horen we, waar we de site nog beter en duidelijker kunnen maken.
Team Bluepowershop.nl

Peter Bruynsteen

Overzichtelijk en goed aanbod. prijzen excl. vezendkosten zijn goed. Met verzendkosten wordt het niet meer marktcomform, wegens de verhouding met elkaar, verzending naar Belgie

Prijs materiaal is conform

Verzendingskost versus prijs is te hoog. 12,5€ voor een waarde inhoud van 45€ naar België. ( ruim 25%)

C. Vink

Uitstekend

Duidelijke uitleg tijdens telefonisch contact.

Wil Wel

Als zeer prettig

Goede info gekregen

Arjen

Toen ik belde was er gelijk goede informatie beschikbaar, prijs was goed en de snelheid v verzenden ook.

Marcel

Goed geen klachten perfecte service

Wordt goed en snel geholpen voor een goede prijs aanrader

GP

(Bewerkt)

Positief

Hoewel aangegeven wordt op de website dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, blijkt dit uiteindelijk alleen van toepassing op aanschaffingen boven 50 Euro. Dat staat in de "kleine... Hoewel aangegeven wordt op de website dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, blijkt dit uiteindelijk alleen van toepassing op aanschaffingen boven 50 Euro. Dat staat in de "kleine lettertjes", maar is niet direct duidelijk. Betere vermelding op de website is wenselijk. aflevering via DHL heeft vanwege de relatief late info over het tijdstip van levering niet mijn voorkeur.

Positief

Goede informatie over levering.