2008 beoordelingen

Duidelijkheid van de site

2008 Reviews

Wouter

Gemakkelijk, duidelijk en snel

Zeer duidelijke en nette website, snelle levering en product goed verpakt

Thomas Snelders

Heel goed, prima prijs

Goed geprijsd

Ik zoek nog een normale goede accu voor Mn boot, kan die bij jullie niet vinden.

Reactie Bluepowershop.nl:

Goedemiddag Thomas Snelders,
Goedemiddag Thomas Snelders,
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback! Wij helpen u graag verder om een geschikte accu voor uw boot te vinden. Graag vernemen wij uw situatie aan boord, zodat wij een goed advies kunnen geven. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Martin Swanik

Zeer goed

Snelheid van levering !

Zou zo niet weten

B Van Tuijl

Goed advies. Snelle service.

Deskundig advies. Nemen de tijd voor je.

Op de site staan producten met minimale uitleg. Voor niet technische klanten is dit soms onbegrijpelijk. Wat doet het product precies en wat is het verschil met andere ogenschijnlijk hetzelfde... Op de site staan producten met minimale uitleg. Voor niet technische klanten is dit soms onbegrijpelijk. Wat doet het product precies en wat is het verschil met andere ogenschijnlijk hetzelfde product.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste B Van Tuijl,
Vriendelijk bedankt voor uw mooie feedback en fijn dat u ons ook zou aanbevelen bij andere kopers.
Uw tip nemen we mee in de voortdurende verbetering van onze site.
We...
Beste B Van Tuijl,
Uw tip nemen we mee in de voortdurende verbetering van onze site.
We willen u graag attent maken op het aanwezig zijn van alle databladen en handleidingen welke te downloaden zijn bij de producten op onze website.
Mocht u er dan nog niet helemaal uitkomen dan kan er altijd contact met ons opgenomen worden, dit kan per mail, chat, Whatsapp, via onze contactpagina of gewoon per telefoon.
Met complexe producten is het vaak onmogelijk om alle relevante informatie te vermelden, het risico daarin is dat de hoeveelheid informatie te groot wordt vanwege de verscheidene toepassingen van onze producten.
Een advies op maat is dan vele malen duidelijker.
Wij zien u graag terug in onze webshop!

H-B Bouwmanagement Leiden

Prima site, zeker voor de Victron spullen aan het goede adres. Had MBV 702 accu monitor niet juist aan gesloten. Binnen één uur alles opgelost. Bekabeling, fantastisch netjes ogen aangeperst, op... Prima site, zeker voor de Victron spullen aan het goede adres. Had MBV 702 accu monitor niet juist aan gesloten. Binnen één uur alles opgelost. Bekabeling, fantastisch netjes ogen aangeperst, op cm nauwkeurig.

Goede kennis van zaken.

Maarten

Top aftersales en kwalitatief zeer goede producten