jim
super dag gehad op het water!!!
Hele leuke dag gehad, goed ontvangen en lekker gewakeboard! Dankjewel jaspert!
Voor wakeboarden en foilen geweest. Top plek!
Ik heb een zeer toffe dag gehad en ik raadt het zeker aan om is een keertje uit te gaan proberen
Van de boeking tot en met de ervaring top
Top geregeld!
vakkundig en aardige jongenmensen
Duidelijk instructies, geduldige stuurman. Heerlijke uurtjes op de Merwede.
Met het hele hockey team (14-16 jaar) zijn we gaan funtuben op de Merwede bij Board Academy. Door het mooie weer in oktober en een leuke instructeur zullen ze dit (volgens velen leukste uitje) niet snel vergeten. Bedankt!
Leuke ervaring
De gids had van tevoren wat meer uitleg kunnen geven wat te doen als je eraf valt. Verder alles prima geregeld.
gezellig, kundig en netjes
Erg leuke activiteiten en een gezellige dag met de collega's. De locatie was wat minder inspirerend (wat hoekjes op een bungalowpark)
Leuke organisatie en goede prijs-kwaliteit!
Leuk en ongedwongen
Board Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Board Academy heeft de volgende resultaten bereikt:
super dag gehad op het water!!!
Hele leuke dag gehad, goed ontvangen en lekker gewakeboard! Dankjewel jaspert!
Voor wakeboarden en foilen geweest. Top plek!
Van de boeking tot en met de ervaring top
Top geregeld!
vakkundig en aardige jongenmensen
Duidelijk instructies, geduldige stuurman. Heerlijke uurtjes op de Merwede.
Leuke ervaring
gezellig, kundig en netjes
Leuke organisatie en goede prijs-kwaliteit!
Leuk en ongedwongen
Board Academy heeft de volgende resultaten bereikt: