9.4 /10

checkbox0% beveelt Board Academy aan!

Fungehalte
9.6/10
Hoe vond je onze instructeurs?
Locatie en Faciliteiten

jim

super dag gehad op het water!!!

Mark

Hele leuke dag gehad, goed ontvangen en lekker gewakeboard! Dankjewel jaspert!

Brice

Voor wakeboarden en foilen geweest. Top plek!

BrenrL

Ik heb een zeer toffe dag gehad en ik raadt het zeker aan om is een keertje uit te gaan proberen

Dhollander Freddy

Van de boeking tot en met de ervaring top

Erik

Top geregeld!

jenny koelenbeek

vakkundig en aardige jongenmensen

Reindert van den Engh

Duidelijk instructies, geduldige stuurman. Heerlijke uurtjes op de Merwede.

Ed

Met het hele hockey team (14-16 jaar) zijn we gaan funtuben op de Merwede bij Board Academy. Door het mooie weer in oktober en een leuke instructeur zullen ze dit (volgens velen leukste uitje) niet snel vergeten. Bedankt!

Paul

Leuke ervaring

Colinda

SterSterSterSterLege ster

De gids had van tevoren wat meer uitleg kunnen geven wat te doen als je eraf valt. Verder alles prima geregeld.

Antwoord Board Academy

Bedankt voor je review en suggestie, we zullen het meenemen naar ons teamoverleg. Fijn dat jullie een leuke dag gehad hebben. Wellicht tot de volgende keer!

Geantwoord op

Rob Westra

gezellig, kundig en netjes

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg leuke activiteiten en een gezellige dag met de collega's. De locatie was wat minder inspirerend (wat hoekjes op een bungalowpark)

Kevin

Leuke organisatie en goede prijs-kwaliteit!

Leuk en ongedwongen

Board Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Board Academy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2017

Board Academy

Board Academy Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs. Waar ben je naar op zoek? Board Academy heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het water te laten beleven, van wakeboarden tot stand up paddeling tot de populaire skatey’s tot volledige (watersport) evenementen op en rondom onze mooie locatie bij Europarcs Recreatie en watersportcentrum de Biesbosch

Rijksstraatweg 186

3316 EJ Dordrecht

Fungehalte
9.6/10
Hoe vond je onze instructeurs?
Locatie en Faciliteiten

jim

super dag gehad op het water!!!

Mark

Hele leuke dag gehad, goed ontvangen en lekker gewakeboard! Dankjewel jaspert!

Brice

Voor wakeboarden en foilen geweest. Top plek!

BrenrL

Dhollander Freddy

Van de boeking tot en met de ervaring top

Erik

Top geregeld!

jenny koelenbeek

vakkundig en aardige jongenmensen

Reindert van den Engh

Duidelijk instructies, geduldige stuurman. Heerlijke uurtjes op de Merwede.

Ed

Rob Westra

gezellig, kundig en netjes

SterSterSterHalve sterLege ster

Kevin

Leuke organisatie en goede prijs-kwaliteit!

Leuk en ongedwongen

Board Academy heeft de volgende resultaten bereikt: