Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

Heiko Hüttges

Na eindelijk uitleg van tankstation dame gehad te hebben gehad , ging het wel snel en makkelijk je moet wel goed kijken welke Bak je wil hebben , had ook eerst de verkeerde gedaan, en toen paniek.... Na eindelijk uitleg van tankstation dame gehad te hebben gehad , ging het wel snel en makkelijk je moet wel goed kijken welke Bak je wil hebben , had ook eerst de verkeerde gedaan, en toen paniek. Hoe en wat doen om andere Bak te regelen en je Geld terug .
Maar ging goed en snel geregeld.

Betere uitleg als je voor Eerste keer komt om te huren, en niet ja scan q code en kijk mal .

Kast verhuizen

AMR Knuvers

De aanhanger lag vol met puin

De wielen van de aanhanger moeten nodig gebalanceerd worden

Vervoer meubels

Robin Huisman

Goede bak rare administratie

boedelbak was in tip top conditie, schoon en alles deed het.

Als ik alles al in moet vullen online, waarom moet ik dan alles nog een keer schriftelijk doen op locatie? Welke tijd leven we?

vervoeren banken

Peturs Harmannus Linker

Stabiele tandemasser echter beslag sluiting laadklep zat los. Aan een kant ontbraken zelfs 2 klinken. Klep wilde nog wel goed dicht maar dit gaat op den duur kapot. Afhandeling bij Esso in Midwolde... Stabiele tandemasser echter beslag sluiting laadklep zat los. Aan een kant ontbraken zelfs 2 klinken. Klep wilde nog wel goed dicht maar dit gaat op den duur kapot. Afhandeling bij Esso in Midwolde prettig.

online boeking, goede info over kar, prettige afhandeling, kar makkelijk gestald zodat je hem zo kunt aanpikken en niet hoeft te slepen over het terrein. Slot ging wat stroef, even smeren.

kar moet even nagelopen worden (zie boven, kar was binnen smerig.

kuub ophoogzand vervoerd

Lindsay Koning - de Groot

Prima aanhanger.

Ophaalpunt is vlak bij

Ik vond het jammer dat je eerst online al je gegeven moet invullen en daarna op het tankstation nogmaals alles moest invullen op papier. Het zou makkelijker zijn als deze alleen online ingevuld... Ik vond het jammer dat je eerst online al je gegeven moet invullen en daarna op het tankstation nogmaals alles moest invullen op papier. Het zou makkelijker zijn als deze alleen online ingevuld hoeven te worden.

Verhuizing

Pieter van der Hulst

Bijzonder tevreden

makkelijke website

ik had een sleutel die echt krom was, maar werkte nog wel na wat gerommel (heb dat overigens wel vermeld bij het inleveren van de sleutel

het vervoeren van buitenboordmotoren

Thom van Maastrigt

Slecht

Medewerker was heel vriendelijk

Mijn reservering werd niet via de mail bevestigd. Dus moest ik ter plekke nog een keer de boedelbak huren want jullie klantenservice is niet bereikbaar in het weekend. De medewerker op locatie kon... Mijn reservering werd niet via de mail bevestigd. Dus moest ik ter plekke nog een keer de boedelbak huren want jullie klantenservice is niet bereikbaar in het weekend. De medewerker op locatie kon niets voor mij betekenen zonder QR code

Verhuizing

Kennis procedure

Een kast verhuizen

H Boonstra

Verschrikkelijk helaas...

Meegeleverde kabel heeft voor kortsluiting gezorgd. Accu vervolgens stuk. ANWB moeten bellen en die hebben de accu helemaal moeten vervangen.

Even een...
Verschrikkelijk helaas...

Even een boedelbak huren is daardoor helaas een verschrikkelijk duur grapje geworden.

Overigens bleek ook het achterlicht van de boedelbak stuk te zijn.

Helaas geen

- Deugdelijk materiaal leveren (kabels controleren op mankementen)
- Telefonische bereikbaarheid in het weekend

Simpele verhuis