Pieter van der Wal
- Sterke punten
- Snel, behulpzaam
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
- Opruimen
Snel en gemakkelijk te huren
Voor de prijs kwaliteit verhouding zeer slecht. Gebreken slecht onderhoudt en slechte of geen controle
slecht, eerste 7 [polige kabel was kapot, 2e kabel met conveurter naar 7 polig deden de remlichten het niet. Ik voelde me daardoor onveilig.
Zoals afgesproken
Goed, met QR code en via internet van te voren reserverenen betalen ging het heel vlot.
Vlot kunnen reserveren
Prima service
Prima boedel bak
Snel en makkelijk
De boedelbak is simpel aan te haken
Boedelbak verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boedelbak heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en gemakkelijk te huren