Gebruiksgemak

Prima bak!

Geschikter op korte termijn

Verhuizen

Rick

Een aanhanger is een aanhanger.

Op orde houden van de aanhanger. Schoonmaken onderandere

Materiaal ophalen ikea

Jacob van Zielst

Goeie app.

Snel, klantgericht, vriendelijk.

Geen.

Brandhout vervoeren

Stefan Bouma

Bijna maand geleden een bak gehuurd. Maar toen we aankwamen bij de verhuurlocatie. Moesten we een qr code laten zien. Die hadden we niet. Blijkbaar was boedelbak overgestapt naar een ander systeem... Bijna maand geleden een bak gehuurd. Maar toen we aankwamen bij de verhuurlocatie. Moesten we een qr code laten zien. Die hadden we niet. Blijkbaar was boedelbak overgestapt naar een ander systeem van vooruit betalenm maar goed wij wisten van niks. Vervolgens op locatie opnieuw moeten reserveren

Medewerker dacht deels met ons mee. Bij terugkomst probeerde de medewerker nog te pleiten voor wat korting ivm de vervelende situatie. Maar degene aan de lijn bij boedelbak stond dit niet toe. Medewerker dacht deels met ons mee. Bij terugkomst probeerde de medewerker nog te pleiten voor wat korting ivm de vervelende situatie. Maar degene aan de lijn bij boedelbak stond dit niet toe.
Omdat we op paar minuten na niet binnen de drie uur waren.

Maar we moesten zelf met boedelbak maar gaan bellen. Niet echt klantvriendelijk.

Ook het slot was van zeer slechte kwaliteit zijn half uur bezig geweest samen met de medewerker om hem van t slot te halen.

Verhuizen van mijn zusje

Khalis

Prima, makkelijk geregeld

Makkelijk online te regelen

Verbouwing

Jozef Prickaerts

Uitstekend

Het reserveren en betalen via de telefoon is een prima service

ga zo door

pieter de Ruijter

Goede service

Vervoer meubelen

Jan Van der Linden

Ik huur regelmatig een boedelbak,, ik had de laatste keer per ongeluk de verkeerde besteld en wel de goede meegekregen , ik bemerkte dit later op de dag , gebeld met de verhuurlocatie, en netjes... Ik huur regelmatig een boedelbak,, ik had de laatste keer per ongeluk de verkeerde besteld en wel de goede meegekregen , ik bemerkte dit later op de dag , gebeld met de verhuurlocatie, en netjes opgelost nog de bak gewoon de hele dag gebruiken Top

Makkelijk reserveren , door vooraf te betalen geen borg , bij inleveren geen wachttijden ,

Prive