Gebruiksgemak
Optische staat buitenkant
Technische staat
8.2/10

John Stolk

Super, ook het personeel was super.

Personeel

Verhuizing

R.F.M. Beumer

Makkelijk

Christopher Beunis

Vriendelijkheid

Digitaal het aanvraagformulier op locatie! Ik moet digitaal alles aanleveren en vervolgens op locatie alles met de hand invullen. Das écht niet meer van deze tijd. Daarnaast het terugbetalen van de... Digitaal het aanvraagformulier op locatie! Ik moet digitaal alles aanleveren en vervolgens op locatie alles met de hand invullen. Das écht niet meer van deze tijd. Daarnaast het terugbetalen van de borg is in cash. Ik zou willen zien dat dit op de bankrekening terug wordt gestort.

Stort

Ko Van Van Blijderveen

Geen gedoe invullen papieren aankoppelen en rijden

Haardhout vervoer

Willem Marinus Maria Bakker

Was optijd om te halen ! En was snel door de code ,snel opweg .

Correct behandeld!

Kentekenlicht links achter branden wel maar behuizing was defect

Verhuizen van keuken apparatuur

Bruno Riscado Cordas

Zeer slecht - elektra van de boedelbak werkte niet, sleutel was gebroken in het slot, moest een kleinere nemen na 3 boedelbakken geprobeerd te hebben. Zonder huif. Jullie moeten die boedelbakken... Zeer slecht - elektra van de boedelbak werkte niet, sleutel was gebroken in het slot, moest een kleinere nemen na 3 boedelbakken geprobeerd te hebben. Zonder huif. Jullie moeten die boedelbakken echt beter onderhouden en checken. Dit is al de 2e keer dat ik dit meemaak.

Medewerker van tankstation was behulpzaam, maar de boedelbakken van Boedelbak waren slecht het onderhouden. Konden zij ook weinig aan doen. Is een issue van Boedelbak

Boedelbakken beter onderhouden en controleren.

Vervoeren spullen

Reinders

Erg onvriendelijke medewerker tijdens afhalen

Leer van je collega die in de middag werkte, die was vriendelijk en behulpzaam

Annemieke Roggekamp

Klant gericht

Mathias Anna Johannes Goessen

Goed gegaan

Technisch goed in orde

De boedelbak was smerig in de binnenkant. Er lag oa iets van strooizout of dergelijke op de vloer. Plus ander afval en oude kapotte spanbanden

Johan Aalt Knijff

Slechte start: van het steunwiel aan de dissel was de band eraf; kon dus niet naar de trekhaak rijden. De selfservice bevalt mij niet; ik heb liever een duidelijke instructie en support van iemand... Slechte start: van het steunwiel aan de dissel was de band eraf; kon dus niet naar de trekhaak rijden. De selfservice bevalt mij niet; ik heb liever een duidelijke instructie en support van iemand die uitleent: het aansluiten van electra (ik haal altijd mijn handen open), wanneer staat de handrem aan en uit?, de lichtencontrole etc. Ik moest wachten tot de kassamedewerker bij het tankstation geen tankklanten meer had. Uiteindlijk kwam iemand anders die prima hielp, maar toch geen prettige huursituatie.
En dan vind ik het tarief bij selfservice wel wat hoog.

x

zie hierboven