J. de Jong
Alles goed
Erg goed
Zeer slecht
Heel goed
Geachte , mijn bestelling bestond uit 1+ 1 gratis ??? Ik heb bij deze maar eentje ontvangen ??? …. Grtjs
Super Online Winkel
Uitstekend
Super
Hele fijne winkel en slaag altijd.
Altijd prima nooit geen problemen mee
BoekenVoordeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BoekenVoordeel heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Super Online Winkel
Uitstekend
Super
Hele fijne winkel en slaag altijd.
Altijd prima nooit geen problemen mee
BoekenVoordeel heeft de volgende resultaten bereikt: