Top

Leveringstijd

Heine

Prima. Tevreden

Ik vond het erg handig dat ik meteen de prijs inclusief bezorging kon uitrekenen.

Reactie Boelens Graszoden:

Soms worden routes anders gereden dan vooraf gepland, meestal versturen we een mail met een nieuwe levertijd. In uw geval is dit verzuimd. Excuses hiervoor.

Klantenservice snel bereikbaar. Goed advies. Snelle levering.
Super!

Jp Van Beek

Netjes en snel geleverd

Bezorging en verpakking

Goede ervaring

makkelijk te bestellen snelle levering

J. Wentink

De bestelling is makkelijk en snel geregeld. Duidelijk aangegeven en keuze uit verschillende soorten gras. Bij de bestelling een vraag gesteld en deze werd snel daarna via de mail beantwoord.

Snel, duidelijk en eenvoudig te bestellen. Goede keuze en keuze mogelijkheid wanneer aan te leveren. Goede kwaliteit graszoden.

Mans V

Graszoden gekocht

De graszoden doen het erg goed en er zat ook duidelijke gebruksaanwijzing bij

Reactie Boelens Graszoden:

Transport is inderdaad een dure factor. We rekenen de kosten rechtstreeks door, dit is de prijs die wij aan onze transporteur betalen.

Hans

Duidelijke site, snelle levering en prima kwaliteit.

Marga

Via de website graszoden besteld, ging makkelijk, goede service.
Chauffeur bracht de zoden m.b.v. heftrukje naar de plek waar we ze nodig hadden.
Prima geregeld

mooie site snel te bestellen

Webshop is prima in orde

makkelijk bestellen en op tijd thuis geleverd op de plek waar het moest zijn,uitstekende kwaliteit van de graszoden die wat breder waren als ik gewend ben dus ik was veel sneller klaar en ze... makkelijk bestellen en op tijd thuis geleverd op de plek waar het moest zijn,uitstekende kwaliteit van de graszoden die wat breder waren als ik gewend ben dus ik was veel sneller klaar en ze scheurden niet!