Uitstekend
Ja
Ja
Fantastisch alternatief voor siroop ranja
Niet
Zeer snelle levering.
Niets
Beste Sven,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het team...
Ge moogt zo voortdoen
Beste Frankie,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Blije groet,
Het team...
Lekkere drankjes.
Klantenservice.
Beste Brent,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd...
Meer acties, krijg altijd mail met korting nadat je hebt besteld
Beste Nancy,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,
Het team van Bolero
Mooie verpakking
Omdat ik absoluut geen zoetstoffen lust heb ik hier op gelet (dacht ik). Omdat er bij sommige smaken stond dat het met stevia gezoet is ging ik er dus vanuit dat het in de rest niet zit....klopte...
Beste Monika,
We vinden het jammer om te horen dat de smaken door de zoetstoffen niet helemaal naar wens waren. Bij elk product vermelden we dat er zoetstoffen zijn toegevoegd, maar we zullen...
Er zijn geen sterke punten
Beste Willy & Eliane,
Het spijt ons dat jullie teleurgesteld zijn. Zouden jullie misschien kunnen laten weten aan ons waarom jullie teleurgesteld zijn, wellicht kunnen we er iets aan doen om...
Proefzakjes om uit te proberen
Misschien bij winkels verkopen?
Beste Lisette,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke...
Snelle afhandeling van de bestelling. Een paar minuten later kreeg ik al melding dat mijn bestelling was ingepakt en klaar voor verzending
Hoh... enkel een mailtje minder mocht wel
2 aparte mails voor "Betaling gelukt" en "betaling binnen"
Beste Wim,
Dankjewel voor je reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,
Het team van Bolero