Bolero

Rien Cuijpers

Geen klachten

De smaak

De drinkflessen mogen wat goedkoper

Beste Rien,
Dankjewel voor je review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Het team...
Beste Rien,

Dana

Great product!

Delicious taste, really good pre-workout

N/A

Dear Dana,
Dear Dana,
Your review really brought a smile to our faces. Thank you for your compliments! Weโ€™re curious to know which flavor is your favorite. Let us know via social media using #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Cheerful regards,
The Bolero team

Sofie Malfait

Super lekker! Zelf de kinderen zweren andere dranken af en drinken Bolero :)

Smaak van het product

Geen nog rare smaken maken zoals tomaat of komkommer... Ik moet zeggen het smaakt echt zoals het is, maar zou dit nooit hele dagen drinken :p

Beste Sofie,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“
Dankbare groet,

Alice

Snelle levering. Heel veel keuze.

Hele fijne website. Snelle levering.

Geen.

Beste Alice,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het team...
Beste Alice,

Margot

Snelle levering, goedkoop en lekker alhoewel sommige wel erg zoet zijn.

Brievenbuspakjes en snelle levering

Wat meer smaken zoals de ice tea

Beste Margot,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke groet,...
Beste Margot,

P. Hillebrand

Heel goed

Veel keuze, goed geprijsd en snel geleverd

Beste Patty,
Dankbare groet,

Melissa

Heel fijn, snelle levering

Ik vond het heel fijn dat het een snelle levering was.

Er staat dat het is voor 1,5 liter, maar bij sommige smaakjes kan je het ook voor 3/4 liter gebruiken

Beste Melissa,
Het...
Beste Melissa,

Monique

Heerlijk limonade

Smaak

Lastig dat je steeds naar de hoofdpagina terug moet in het bestelproces als je de kleine zakjes wilt bestellen. Staat standaard op de dozen van 12 zakjes.

Beste Monique,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero
Smaakvolle groet,
Het team van...
Beste Monique,
Smaakvolle groet,

Dorota Jaroszuk

I have not received my order and I have no information about what is happening with my order and when it will arrive, and I placed the order on August 15