Bolero

Zwaan

Geweldige service

Meer dozen met 12 of 24 sticks ,meer keuzes in doosโ€ฆ

Beste Zwaan,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Beste Zwaan,

Priscilla

Echt hele lekkere smaken, soms wel erg zoet maar is zoeken naar de juiste verhouding voor jezelf. Top ervaring, ga zeker meer bestellen en andere mensen erover vertellen.

Voordelig, veel smaken, goed op smaak

Geen verbeterpunten

Beste Priscilla,
Beste Priscilla,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero ๐Ÿ‡
Dankjewel,

Miranda de Bont

Meteen enthousiast over jullie producten

Voor nu geen verbeterpunten

Beste Miranda,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! ๐Ÿ
Dorstlessende groet,...
Beste Miranda,
Dorstlessende groet,

Fabrizio

Snelle verzending

Veel opties, makkelijk en gebruik en lekker

Nvt

Beste Fabrizio,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero ๐ŸŒบ

Mirjam

Snelle levering!

Lekkere smaakjes!

Helemaal niets

Beste Mirjam,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‰

Bianca

Word snel geleverd

Lekkere smaken

Beste Bianca,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹

Dian Eshuis

Uitstekende service en snelle levering

Regelmatig nieuwe smaken

Beste Dian,
Beste Dian,

Joep Koning

Fantastisch! nu al 3 bestellingen geplaatst en er is geen smaak naast munt die ik niet lekker vond, als je niet weet wat lekker is gewoon een variatie pakket kopen en zelf ondervinden.

Lage prijzen en de smaken zijn allemaal prima!

Meer voorraad voor verschillende verpakkingen met hoeveelheden, niet echt een groot probleem ofzo

Beste Joep,
Beste Joep,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero ๐Ÿ˜Š

Doesburg

Heel goed

Ruime keus van smaken

Weer terug gaan naar de oude kleine sticks ipv de grote zakjes.

Beste Tania,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Tevreden groet,
Beste Tania,