Geweldige service
Meer dozen met 12 of 24 sticks ,meer keuzes in doosโฆ
Beste Zwaan,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐
Frisse groet,
Het team...
Echt hele lekkere smaken, soms wel erg zoet maar is zoeken naar de juiste verhouding voor jezelf. Top ervaring, ga zeker meer bestellen en andere mensen erover vertellen.
Voordelig, veel smaken, goed op smaak
Geen verbeterpunten
Beste Priscilla,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero...
Meteen enthousiast over jullie producten
Voor nu geen verbeterpunten
Beste Miranda,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! ๐
Dorstlessende groet,...
Snelle verzending
Veel opties, makkelijk en gebruik en lekker
Nvt
Beste Fabrizio,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero ๐บ
Snelle levering!
Lekkere smaakjes!
Helemaal niets
Beste Mirjam,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐
Fruitige groet,
Het team van Bolero
Word snel geleverd
Lekkere smaken
Beste Bianca,
Fruitige groet,
Het team van Bolero
Uitstekende service en snelle levering
Regelmatig nieuwe smaken
Beste Dian,
Frisse groet,
Het team...
Fantastisch! nu al 3 bestellingen geplaatst en er is geen smaak naast munt die ik niet lekker vond, als je niet weet wat lekker is gewoon een variatie pakket kopen en zelf ondervinden.
Lage prijzen en de smaken zijn allemaal prima!
Meer voorraad voor verschillende verpakkingen met hoeveelheden, niet echt een groot probleem ofzo
Beste Joep,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Heel goed
Ruime keus van smaken
Weer terug gaan naar de oude kleine sticks ipv de grote zakjes.
Beste Tania,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐
Tevreden groet,