Bolero

camps anneke

Gewoon geweldig!

Prijs en snelheid levering.

Ik heb geen verbetertips, voor is het dik in ode.

Beste Anneke,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste Anneke,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Stefan M.

Ik geniet enorm van jullie product. Ruime keuze aan smaken. Snelle levering en netjes verpakt.

Gemakkelijk te verwerken in water, melk, Griekse yoghurt…. Heerlijk

De app mssn ietsje dynamischer maken…
Een korting voor frequent bestellers zou leuk zijn… 8-)

Beste Stefan,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊

Ja via mijn vriendin

Duidelijk

Niks

Beste Colyn Karin,
Bedankt voor deze mooie en bijzondere review!
We hopen dat je van onze smaken geniet.🍎
Dorstlessende groet,

Stephan

Goedservice

klant gericht

niks

Beste Stephan,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Het...
Beste Stephan,

Nancy

Heel goed!

Snelle levering en top product

Beste Nancy,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

Anita

Verassend veel smaken, heb er nu een aantal al geprobeerd en nog een flink aantal te gaan.
Smaak is idd zoet maar dan vul je het gewoon aan met water of halveert de inhoud zakje!

Heel veel smaken

Nvt

Beste Anita,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero...
Beste Anita,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero 🌺
Dorstlessende groet,

A.Risseeuw

Prima service

Snelle bezorging

Prima zo laten

Beste A.Risseeuw,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,

Truus

Heel goed

Ruime keuze. Snelle levering. Goed verpakt

Nvt

Beste Truus,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero...
Beste Truus,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero 😊
Fruitige groet,

Ronald

Top

Ideaal voor onderweg en makkelijk in gebruik

Als smaken uitverkocht zijn relatief lang duurt voordat het op voorraad is

Beste Ronald,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,
Het team van...