Bolero

David Depoorter

Is best ok

Zeer uitgebreid gamma

Te veel smaken, ook sterke en minder goede

Beste David,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke groet,...
Beste David,
Vriendelijke groet,

Kitty Zinken

Ik heb n hele goede ervaring met Bolero.
Het is makkelijk klaar te maken en heerlijk om te drinken

Verschillende smaken

Bezorgkosten vind ik persoonlijk vrij hoog en kan niet ontdekken voor hoeveel geld je moet bestellen voordat de bezorgkosten gratis zijn

monique wouters

vlug leverbaar

misschien gratis nieuwe smaken toevoegen inplaats dat je ze zelf moet aanvinken. wat ik vergeten was

Beste Monique,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Frisse groet,
Het...
Beste Monique,
Frisse groet,

Nicky Popyn

Geweldig Product, heel mooi en professioneel verpakt, goede kwaliteit van het product zelf, erg tevreden over deze aankoop, ik bestel zeker en vast opnieuw

Beste Nicky,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“
Dankbare groet,

Anne

Snelle service. bestelling tiptop in orde. duidelijke informatie op de website.

verschillende formaten zakjes, bijv voor 0.5l, dat is handig voor onderweg. misschien dat het al bestaat, maar dat ik er over heb gekeken...

Beste Anne,
Beste Anne,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero ๐ŸŒˆ
Tot snel,

Nweenink

Snel geleverd

Het oplossen van de poeder

Beste Nweenink,
Dankjewel voor je reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero

saskia verdru

Uitstekend Altijd snelle levering

duidelijkheid

Beste Saskia,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

W van dorland

Wij hebben goede ervaringen met jullie bedrijf en de
Producten
Wij raden andere mensen
Dit product echt aan

Goede producten

Gewoon zo door gaan
Wij vinden het gewoon goed en lekker tedrinken
Echt een aan rader

Beste Willem,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰
Tot snel,

Bianca

Heerlijk Bolero limo!

Veel keuze en geen suiker dus veel gezonder.

Op mobiel niet goed duidelijk of je zakje of doos bestelt. Staat door elkaar. Beter alles zakje en voor doos kiezen voor optie meerdere varianten.

Beste Bianca,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero
Het team van...
Beste Bianca,