Bolero

Cora theunissen

Goed.

Snelle levering.

Beste Cora,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! ๐Ÿน
Het team...
Beste Cora,

Mariet

Lekkere ranja

Veel keus in smaken

Het oude formaat van de sticks was veel handiger om in een (kleine opening) fles te doen

Beste Mariet,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐Ÿ‹
Smaakvolle...
Beste Mariet,
Smaakvolle groet,

Ietje

Zeer goed

Snelle regeling en afwerking van de order

Heb ik niet, alles was naar tevredenheid. Ga vooral zo door

Beste Ietje,
Het team...
Beste Ietje,

Carla Jansen

Duidelijke info, snelle levering en tot nu veel smaken lekker.

Gezoet met stevia. Kleine verpakkingen.

?

Beste Carla,
Beste Carla,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat je van ons brede assortiment geniet. Heb je al een favoriet? Deel hem via socials zodat je vrienden hem ook ontdekken. #drinkbolero ๐Ÿ˜Š
Fruitige groet,

M. den hartog.

Snelle leveren, uitgebreid proefpaket besteld. Veel keus.

Veel keuze. Snelle levering.

Grotere verpakking met een maat schepje. Waarom is de fles 0,75L terwijl de zakjes 0,5 od 1L zijn?

Beste,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Tevreden groet,
Het team van...
Tevreden groet,

Holtkamp

Heel goed

Makkelijk te vinden

Goed aangeven of je 1 zakje of 1 doos besteld

Beste,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ“#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Inge Mantel

Smaken zijn perfect!

Xxx

Beste Inge,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰
Tot snel,

Marion

Super service

Snelle levering, veel keuze, goede prijs

Beste Marion,
Tot snel,

Marlies Wissink-Lakeman

Altijd snel verzonden en goed verpakt. Ben ook blij met de nieuwe drinkdop.

Gewoon prima.

Beste Marlies,
Beste Marlies,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero ๐ŸŒบ
Dorstlessende groet,

Nancy