Bolero

Isa

Ik vind het een heel fijn bedrijf snelle levering en de smaken zijn top ook dat er zo veel verschillende waren toppie

Ik vind de smaken heel lekker en de levering ook top en de verzendkosten vielen ook nog mee

Is een tip misschien kunnen jullie een drinkfles van 1,5L uitbrengen voor de normale zakjes

Beste Isa,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero

Maarten ter

Ik ben absoluut enthousiast over Bolero, het smaakt echt superlekker nu ik het gebruik in een 2 literfles. Misschien is het beter om te adverteren met dat er 2 liter uit kan in plaats van anderhalf,... Ik ben absoluut enthousiast over Bolero, het smaakt echt superlekker nu ik het gebruik in een 2 literfles. Misschien is het beter om te adverteren met dat er 2 liter uit kan in plaats van anderhalf, dat klinkt ook nog eens zuiniger en beter. De smaak en de zoetheid van de drank is met anderhalve liter ook veel te sterk, maar 2 liter is het fenomenaal.

Zo veel verschillende smaken en allemaal (mits de juiste hoeveelheid water gebruikt wordt) even lekker.

Misschien vermelden op de zakjes dat er 2 liter uit kan, als mensen er vanuit gaan dat er 1,5 liter uit kan halen ze misschien af vanwege de sterkte van de smaak en zoetstoffen die dan niet lekker... Misschien vermelden op de zakjes dat er 2 liter uit kan, als mensen er vanuit gaan dat er 1,5 liter uit kan halen ze misschien af vanwege de sterkte van de smaak en zoetstoffen die dan niet lekker meer is. 2 Liter is veel beter en klinkt ook zuiniger omdat je er dan meer uit haalt.

Beste Maarten,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐ŸŽ#drinkbolero
Beste Maarten,

Van uytvanck

Tevreden en ontvangen op latere datum zoals gevraagd

Duidelijke website

Voorlopig niet

Beste Walter,
Beste Walter,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero ๐ŸŒˆ
Tot snel,

Ilona

Super goed en snel geleverd

Snel geleverd top kwaliteit

Beste Ilona,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

Andrea

Ik gebruik al enkele jaren Bolero, ondanks dat het nu toch al een tijdje geleden was dat ik besteld had. Super blij om zowel wij als de kindjes meer water te laten drinken en zo veel keuze in... Ik gebruik al enkele jaren Bolero, ondanks dat het nu toch al een tijdje geleden was dat ik besteld had. Super blij om zowel wij als de kindjes meer water te laten drinken en zo veel keuze in smaakjes.
Heel snelle verzending en altijd een top service!

1ste keer een drinkbus besteld en mega blij mee.

Niks op aan te merken

Beste Andrea,
Beste Andrea,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert en dat u en uw kindjes weer gemakkelijk รฉn lekker water kunnen drinken. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! ๐Ÿน

Anneke

Top

Heerlijk
Goede service

Beste Anneke,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! ๐Ÿ‰
Tot snel,

Leander

Positief

diversiteit, volume voordeel

zoals eerder aangegeven, aanbod van 'glazen kannen'

Beste Leander,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag!๐Ÿ‡ #drinkbolero
Beste Leander,

Sharon

Wij zijn erg tevreden. Eindelijk iets gevonden wat lekker is en zonder suiker.

Fijn dat er zoveel smaken zijn. Voor ieder wat wils

Misschien een idee dat er ook kleinere zakje zijn dat je niet alleen 1.5 liter moet maken. Maat bijvoorbeeld voor een glas.

Beste Sharon,
Beste Sharon,

Jeannette

Lekkere limonade

Geen, misschien af en toe een sample van een andere smaak toevoegen maar dat doen jullie eigenlijk al via die 1 cent mogelijkheid

Beste Jeannette,
Beste Jeannette,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Vrolijke groet,

Priscilla

Bedrijf is wel snel in verzending

Dat ze wel snel verzenden

Beste Priscilla,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het...
Beste Priscilla,