9.5 /10

checkbox100% beveelt Bonjour to you! aan!

Had je je bestelling op tijd binnen?
Hoe vind je de informatie van onze webshop?
Hoe vind je onze klantvriendelijkheid?
9.6/10

Demi

Super!

Hoe ben je bij Bonjour terecht gekomen? (kun je me echt onwijs mee helpen als je dit wilt delen :)
Overzichtelijk en goed geprijsd, snel verzonden

Fijne ervaring gehad

Denkt in oplossingen
NVT

Super!

Via een andere website zag ik jullie gastenboek maar het was uitverkocht. Ik tikte de naam van het gastenboek in op het internet en zo vond ik het op jullie site.
Duidelijke omschrijving van de artikelen.

Zeer goed!

Via google
Alles was zeer duidelijk en snelle levering. Top service !

Hele fijne ervaring, snel geleverd, leuk ingepakt, lief briefje

Via een product wat aangeboden stond op weddingdeco, ik was benieuwd naar of er andere varianten waren
Duidelijke informatie en foto's

Goed!

Mooi vormgegeven
Google!
Voor mij persoonlijk geen verbeterpunten, ik denk dat sommige mensen vastlopen op de verzendtijd. Zelf was ik ruim op tijd waardoor dat niet uit maakt, maar ik denk dat veel mensen last minute handelen waardoor jouw website wellicht afvalt.

SterSterSterSterLege ster

Uitstraling van de website misschien wat moderner. :)
Snelle reactie

Anonymous

Leuke website & leuke producten!

Bij de gastenboek op de sale pagina zag ik geen foto’s van de binnenkant van het boek. Dit moest ik opzoeken bij de normale collectie. Het zou handig zijn als deze foto’s ook bij de sale artikelen erbij staan. :)
Leuke artikelen waar jezelf niet snel aan zou denken om te kopen, bijvoorbeeld stickers en tape voor in het gastenboek te erbij plakken. Zo kan je een leuk compleet setje spullen halen voor je trouwerij.
Facebook

Anonymous

Super snel geregeld en ziet er top uit!!

Facebook groep voor mensen die gaan trouwen :)
Ruime keuze en goede kwaliteit
Geen tips

SterSterSterSterLege ster

Helemaal prima, snelle levering en prima kwaliteit van de boekjes.

Foto’s komen overeen met daadwerkelijke product. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden via de mail over de levering.
Via Google.

Top!

Google!
Mooi verpakt, mooi boek. Super!
Nu geen.

Erg goed

Via Google
Maakte waar wat er gecommuniceerd werd

Duidelijk, goeie foto’s
Niks

Snelle verzending en goede communicatie per mail

Door op Google te zoeken naar 'trouwboekje'

Bonjour to you! verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bonjour to you! heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2016

Bonjour to you!

De leukste invulboeken voor de mooiste momenten in het leven!

Bonjour to you!

Had je je bestelling op tijd binnen?
Hoe vind je de informatie van onze webshop?
Hoe vind je onze klantvriendelijkheid?
9.6/10

Fijne ervaring gehad

Denkt in oplossingen
NVT

Super!

Duidelijke omschrijving van de artikelen.

Zeer goed!

Via google
Alles was zeer duidelijk en snelle levering. Top service !

Hele fijne ervaring, snel geleverd, leuk ingepakt, lief briefje

Duidelijke informatie en foto's

Goed!

Mooi vormgegeven

SterSterSterSterLege ster

Uitstraling van de website misschien wat moderner. :)
Snelle reactie

Anonymous

Leuke website & leuke producten!

Facebook

Anonymous

Super snel geregeld en ziet er top uit!!

Facebook groep voor mensen die gaan trouwen :)
Ruime keuze en goede kwaliteit
Geen tips

SterSterSterSterLege ster

Helemaal prima, snelle levering en prima kwaliteit van de boekjes.

Via Google.

Top!

Google!
Mooi verpakt, mooi boek. Super!
Nu geen.

Bonjour to you! heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2016

Bonjour to you!

De leukste invulboeken voor de mooiste momenten in het leven!