8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox100% beveelt Bonsai media aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

anonymous

SterSterSterSterLege ster

Prettig samenwerken. Voorbeeld tekst.

Voorbeeld verbeterpunten.
Advies en meedenken.

Bonsai media verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bonsai media heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 september 2017

Bonsai media

Sinds 2007, ontwerpen en realiseren wij websites, webshops, webapplicaties en maken we grafisch werk. We geloven dat de drijvende kracht achter een succesvol project samenwerking is. We houden niet van sterke verhalen of gebakken lucht maar zijn liever puur, eerlijk en direct. Enthousiast, betrokken en creatief. Of het nu gaat om een creatief concept of een technische uitdaging, wij durven het aan dus daag ons uit!

Magnesiumstraat 25C7

6031 RV Nederweert

Advies
Communicatie
Deskundigheid

anonymous

SterSterSterSterLege ster

Prettig samenwerken. Voorbeeld tekst.

Voorbeeld verbeterpunten.
Advies en meedenken.