Heel goed. Er is goed naar me geluisterd en meegedacht. Veel expertise heb ik ervaren en er wordt snel gereageerd en geacteerd.
Sam
Zeer ervaren en professioneel! Ik had mijn zaak eerst bij een ander kantoor dat het had verpest. Boomkamp Zwarts en vooral mijn behandelaar Ewout Wolf wisten het weer op de rails te krijgen en een...Zeer ervaren en professioneel! Ik had mijn zaak eerst bij een ander kantoor dat het had verpest. Boomkamp Zwarts en vooral mijn behandelaar Ewout Wolf wisten het weer op de rails te krijgen en een goede afsluiting aan te geven. Ik had gelijk bij Ewout moeten aankloppen! Wat een topper!
Mijn ervaring met Boomkamp & Zwarts Letselschade was uitermate positief. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Het team is professioneel, deskundig en...Mijn ervaring met Boomkamp & Zwarts Letselschade was uitermate positief. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Het team is professioneel, deskundig en tegelijkertijd erg betrokken. Ze namen de tijd om mijn situatie grondig te begrijpen en zorgden ervoor dat ik goed op de hoogte bleef van alle stappen in het proces. De communicatie verliep soepel en helder, wat me veel vertrouwen gaf. Dankzij hun inzet en expertise kon ik me volledig richten op mijn herstel. Ik zou Boomkamp & Zwarts Letselschade zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft na letselschade.
DAMIEN.H
Zeer tevreden met mijn behandelaar v.d.linde Goed bereikbaar en zeer zorgvuldig
Debra Maria Hermina Schipper
Bijzonder goed. Erg fijne en prettige omgang.
Marijke
Hele vriendelijke, empathische en meedenkende medewerkers .
Youri
Heel goed, fijne service. Betrokken experts met ervaring.
Gerda Keur-Schaddelee
Zeer vriendelijk en kundig begeleid door Vivian. Alles tot tevredenheid! Hartelijk dank allemaal!!
Rijssen
Snelle reactie, 100% inzet voor een dossier, eerlijk en transparant! Niks was teveel gevraagd, bereikbaarheid was super voor vragen. Zal het zeker aanbevelen bij andere!