9 /10

2018 reviewsSchrijf review

checkbox98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website
2018 reviews

Carola Dolleman

SterSterSterSterLege ster

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn bestelling. Vlotte bezorging, en een mooie Glansmispel ontvangen

Pluspunten
Lage bezorgkosten. Prima kwaliteit product.

Fam. Vermeer

heel goede ervaring en meteen een vertrouwd gevoel om zaken mee te doen.

ik weet nu geen verbeterpunten, maar hou deze service vol
Pluspunten
vlotte en goede afwerking van bestelling tot order. de geleverde kwaliteit was uitstekend.

Jan

Uitstekend

Pluspunten
Vriendelijk, snel, correct

Ilse de Lange

Fijne communicatie en mooie bomen

Pluspunten
Goed contact via e-mail. Er was een boom niet leverbaar. Het bedrijf heeft toen naar mogelijkheden gezocht via andere kwekers om de boom toch te kunnen leveren. Levering was ook netjes verzorgd.

Valérie G.

Very good

Verbeterpunten
Please decrease delivery cost to south of Belgium. It’s a no go for smaller orders.
Pluspunten
Reactive (phone, mail), helpful. Trees quality and packaging care. Fast process and delivery. Good value for money.

Hovenier-hoornaar

Mooi bedrijf

Pluspunten
Super kwaliteit

Elske van Buuren

Uitstekend 2e x bestelling gedaan

Pluspunten
Zeer accuraat, servicegericht & vriendelijk

Nicky

Erg goed

Kan niks bedenken
Pluspunten
Zeer vriendelijke bezorger en klantenservice

Liesbeth Saaltink

Geweldig

Verbeterpunten
Pluspunten
Zeer goede en vriendelijke communicatie en prachtige bomen.

G. Braspenning

Rob Van Vliet

Reageert snel op gedane aankoop. Goed geregeld en bedrijf geeft vertrouwen. Betalen bij afhalen is prima pluspunt.

Pluspunten
Goede prijs

Jarno Breukelaar

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heb onlangs een tetradium daniellii en een heptacodium miconioides besteld

Pluspunten
Snelle reactie via de mail, Prijzen zijn ook redelijk voor de stamonvang van de bomen als de kwaliteit ook naar behoren zou zijn.
Verbeterpunten
Via de website waren van beide bomen de maten niet meer beschikbaar. Aandachtspunt om de website up tot date te houden. Kwaliteit van de bomen zijn ook niet al te best. Heptacodium had 2 niet volgroeide knik in de top zitten. Ook zaten er enkele dode takken aan de boom na levering. De tetradium daniellii heeft voor een 12/14 niet de gewenste takvrije stamhoogte en ook bij deze boom zat er een nog niet volgroeide knik in de top. Ook heeft de boom een meer dan gewenste scheve stamgroei.

Walter Boone

particulier

Verbeterpunten
eventueel alternatief voor de gekozen artikelen.
Pluspunten
- mooi overzicht via website - goed advies via mailbericht - levering volgens afspraak

M

positied

Verbeterpunten
Het was druk en wat chaotisch, denk niet dat dit te voorkomen was.
Pluspunten
Goed geholpen

Frits Van balveren

Prima en persoonlijk

Pluspunten
Goede begeleiding
Weet ik niet

Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • check2018 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2016

Boomkwekerij Van IJmeren

Bij Boomkwekerij Van IJmeren kunt u online bomen kopen in de webshop. Direct betalen met iDeal. Bomen Kopen Wilt u bij ons bomen kopen? De juiste prijs en kwaliteits verhouding zorgt ervoor dat de bomen van Van IJmeren tot ver over de grenzen gewaardeerd worden. Via de website kunt u een indruk krijgen van ons assortiment. Desgewenst kunt u de bomen online direct bestellen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met ons voor een offerte of persoonlijke kennismaking!

Tielsestraat 83a

4043 JR Opheusden

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website
2018 reviews

Carola Dolleman

SterSterSterSterLege ster

Pluspunten
Lage bezorgkosten. Prima kwaliteit product.

Fam. Vermeer

heel goede ervaring en meteen een vertrouwd gevoel om zaken mee te doen.

ik weet nu geen verbeterpunten, maar hou deze service vol

Jan

Uitstekend

Pluspunten
Vriendelijk, snel, correct

Ilse de Lange

Fijne communicatie en mooie bomen

Valérie G.

Very good

Hovenier-hoornaar

Mooi bedrijf

Pluspunten
Super kwaliteit

Elske van Buuren

Uitstekend 2e x bestelling gedaan

Pluspunten
Zeer accuraat, servicegericht & vriendelijk

Nicky

Erg goed

Kan niks bedenken
Pluspunten
Zeer vriendelijke bezorger en klantenservice

Liesbeth Saaltink

Geweldig

Verbeterpunten
Pluspunten
Zeer goede en vriendelijke communicatie en prachtige bomen.

G. Braspenning

Rob Van Vliet

Pluspunten
Goede prijs

Jarno Breukelaar

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heb onlangs een tetradium daniellii en een heptacodium miconioides besteld

Walter Boone

particulier

Verbeterpunten
eventueel alternatief voor de gekozen artikelen.

M

positied

Verbeterpunten
Het was druk en wat chaotisch, denk niet dat dit te voorkomen was.
Pluspunten
Goed geholpen

Frits Van balveren

Prima en persoonlijk

Pluspunten
Goede begeleiding
Weet ik niet

Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt: