1933 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1933 Reviews

Ann Janssens

Positieve ervaring, wij kochten twee perenbomen.

Pluspunten

Goede vriendelijke communicatie, snelle levering van bomen die aan onze verwachting voldoen.

Verbeterpunten

De website vermelde niet dat de maat bomen die ik eerst bestelde niet leverbaar waren.

Ecologisch Ontwerp Wendy Grobben

De bestelde boom is netjes afgeleverd

Pluspunten

Biologische kwekerij, onbespoten

Jeannette Korsten

Goede communicatie en een goed product.

Pluspunten

Duidelijke bezorging.

Geen.

Mieke Erlings

Heel prettig, klantvriendelijk en snelle service.

Pluspunten

Het werkte prima via de mail en telefonisch. Erg attent ook op de kleine dingen.

Geen verbeterpunten.

A. K.

Goede prijs qualiteit verhouding.

Pluspunten

Korte lijntjes, deskundig advies en thuis bezorgd!

Geen, ga zo door!

Maria Romijnders

Via de mail, was prima contact. Maar toen we de herinneringsboom aan het planten waren op vrijdagmiddag konden we geen contact krijgen met het bedrijf.

Pluspunten

De boom had een mooie rechte stam

Verbeterpunten

De boom had veel wortels aan de onderkant die vast op elkaar zaten.
Toen ze hem afleverde hebben ze niet uitgelegd hoe we daar mee om moesten gaan!!!

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

Dank u voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat u ons niet direct telefonisch kon bereiken. Het kan inderdaad gebeuren dat we, vanwege de drukte of werkzaamheden even buiten zijn... Dank u voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat u ons niet direct telefonisch kon bereiken. Het kan inderdaad gebeuren dat we, vanwege de drukte of werkzaamheden even buiten zijn geweest
We willen u erop wijzen dat u ons altijd kunt bereiken via e-mail. Hier reageren we doorgaans snel op en kunnen we u goed van dienst zijn.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. En als we u nog ergens mee kunnen helpen hoor ik het graag!

Lien de Voogd

Ik heb een bestelling gedaan van bomen en planten

Pluspunten

Goede plant tips en persoonlijk contact over niet te leveren producten en alternatieven

Tony Parr

Pluspunten

Geen probleem met bestellen of levering

Stijn Vandermeulen

Algemeen zeer goed. aan te raden.

Pluspunten

Goede en correcte communicatie.

Verbeterpunten

Indien een boom getopt is dit vermelden waarom? Nu was ik onwetend over het waarom.

John Lenderink

Goede ervaring, behulpzaam, mooie eikenboom

Pluspunten

klant vriendelijkheid

nvt