1936 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1936 Reviews

Leo

Ruime uitleg bij de boomsoorten. Online alles prima te regelen.
Keurige aflevering van de bestelling.

Pluspunten

Goed geautomatiseerd van bestelling tot en met terugkoppeling van de gedane betaling.

Geen.

M. van Weegen

Ik voelde me prima geholpen.

Pluspunten

Goede uitleg, goede service.

A.

Een fijn bedrijf met een ruime keuze.

Pluspunten

We werden vriendelijk en deskundig geholpen, de geleverde planten zagen er goed uit.

Geen, ga zo door!

Fons

Duidelijke website
2 dakambers besteld
Duidelijke website
2 dakambers besteld
ik werd telefonisch door de firma gecontacteerd over het feit dat 1 van de 2 bomen een beetje grotere stamomtrek zou hebben, hetgeen voor mij ok was.
tegelijkertijd heb ik gevraagd of men de levering achter in de tuin wilde brengen ( normaal is de levering aan de brievenbus) na het doorgeven van de situatie met foto via whatsapp.
en zoals afgesproken werden de bomen zonder meer betaling tot aan het plantgat gebracht.

Pluspunten

bereidwillige en enthousiaste communicatie via telefoon.
gratis levering
tijdstip levering duidelijk
mooie website

nihil

GFS

Prachtige bomen voor scherpe prijzen.

Pluspunten

Zeer goede service en bereid extra service te verlenen. Ook de chauffeur die de bomen kwam afleveren, was heel vriendelijk en behulpzaam.

Rob

Pluspunten

Klantvriendelijk

Tamara

Wordt goed geholpen aan de telefoon. Vriendelijke/nette bezorger die zich aan afspraak houd qua levertijd.

Pluspunten

Goede informatieverstrekking over producten en leveringstijd. Vriendelijke medewerkers.

Fred Wolters

Erg tevreden en verrast door het grote aanbod.

Pluspunten

kennis en vriendelijke ontvangst. Ook afspraken worden goed gecommuniceerd en nagekomen.

Verbeterpunten

voor ons geen verbeterpunten van toepassing.

GH

Goeie kwaliteit

Pluspunten

Correcte levering

Prijs

Peter