1936 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1936 Reviews

Marcel

Pluspunten

goed

goed

Jan

Ik ben positief verrast. Goede communicatie. Ik had al 5 sterren op Google gegeven ;).

Pluspunten

Communicatie en service

Verbeterpunten

Mails kwamen binnen via spam.

Harold

Prima bedrijf

Lieuwe

Netjes te woord gestaan en een fijne service bij de levering

Pluspunten

Goede service

Verbeterpunten

Telefonisch niet bereikbaar, dit werd wel goed gemaakt door een snelle reactie op de mail

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review! Af en toe zijn we inderdaad wat minder goed telefonisch bereikbaar, excuses hiervoor! Ik hoop dat het snelle mailcontact alles weer goed gemaakt heeft! Mocht u terug gebeld willen worden, dan kunt u eventueel ook via de mail een terugbelverzoek sturen!
Met groene groet,
Coos

Marco Janssen

Een bedrijf wat vanaf de eerste tot en met de laatste minuut goed communiceert en mij als klant tevreden heeft gesteld

Pluspunten

Klantgericht denken en communiceren

Verbeterpunten

Misschien de levering in overleg plannen, maar snap dat dit niet altijd mogelijk is.

Goedemiddag,
Hartelijk bedankt voor de positieve review, en veel plezier met de meerstammige Parrotia persica 'Vanessa'!
Groene groet,
Team van IJmeren

Chris Zegers

Goed advies,alle tijd genomen en veel keuze. Komen afspraken perfect na

Pluspunten

Zie boven

Verbeterpunten

Hadden wat mij betreft extra grond door kuil graven mee moeten nemen. Lastig kwijt te raken in je bruine kliko

Goedemiddag,
Bedankt voor de overwegend positieve review! De reden dat wij geen grond afvoeren is omdat we die kosten door zouden moeten rekenen naar u. Hierdoor zou u beduidend duurder uit zijn dan wanneer u het zelf afvoert. Ik hoop dat u nu iets meer duidelijkheid hebt!
Met groene groet,
Team van IJmeren

md

Goede ervaring

Pluspunten

goede sortering

Tom

Pluspunten

Goede uitleg over bomen ter plaatse

Verbeterpunten

Er werd gezegd dat een hovenier de bomen zou komen planten, dit is niet het geval geweest helaas. Mede door deze toezegging, hebben wij deze bomen besteld zodat een ervaren hovenier zou meekijken.

Ed

Onze boom is door een zeer vriendelijke man en vrouw bij ons bezorgd.

Pluspunten

De bezorging was precies op tijd zoals ook vantevoren per bericht was doorgegeven. Ze hebben het allemaal goed geregeld!

Familie Voorn/Schouten

Persoonlijk, vriendelijk, adviserend en groot assortiment

Pluspunten

Mogelijkheid om bomen uit te zoeken op kwekerij, persoonlijk mailcontact, bezorgservice, duidelijke website, zeer groot assortiment.

De kwekerij is super verzorgd en we zijn keurig...

De kwekerij is super verzorgd en we zijn keurig geholpen en goed geadviseerd door een medewerker. Wat een groot assortiment. Zoveel keuze en alles was zo netjes daar. Ook zijn het goede prijzen. De verkoopservice heeft zelfs gekeken naar de best haalbare prijs voor de boom met onze wensen zonder dat we erom gevraagd hadden. We waren nog goedkoper uit dan in eerste instantie gedacht dus. We hebben twee prachtige bomen geleverd gekregen. Netjes op tijd bezorgd en compleet. Dat is nog eens service!