Frits Van balveren
- Verbeterpunten
- Weet ik niet
- Pluspunten
- Goede begeleiding
2004 reviewsSchrijf review
98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!
3 artikelen gekocht en vriendelijk geholpen
👍
Vlotte levering van prima bomen
Prettig contact, snelle reactie.
Heel goed, netjes en accuraat
Prima bedrijf ik had laat besteld net voor de kerst de bomen werden klaar gemaakt en zagen er keurig uit
Goed, gemaakte afspraken nagekomen
Helemaal prima
Prima planten en service
Prettig telefonisch contact. Daarna werd ik uitgebreid geïnformeerd over de keuzemogelijkheden. Uiteindelijk een keus kunnen maken. De volgende dag een betaalverzoek gekregen. Kort daarna vernam ik dat snelle levering mogelijk was. Op de dag van de levering kon ik nauwkeurig de vrachtwagen volgen. Met behulp van de chauffeur hebben we samen de boom een beschermde plek geven. Inmiddels is de boom door onze eigen “bomenman” geplaatst. Het proces ging dus ongestoord goed. Bedankt.
Goed adres, fijn geholpen, prima service
Communicatie met firma van Ijmeren was prima: persoonlijk, vriendelijk en direct. Mooi verzorgde bomen zijn mij geleverd.
Goede informatie, goede kwaliteit geleverde boom
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met van Ijmeren! De site, de communicatie, het leveren. Een erg prettig bedrijf
Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:
Boomkwekerij Van IJmeren
Tielsestraat 83a
4043 JR Opheusden
3 artikelen gekocht en vriendelijk geholpen
👍
Vlotte levering van prima bomen
Prettig contact, snelle reactie.
Heel goed, netjes en accuraat
Goed, gemaakte afspraken nagekomen