8.6 /10

checkbox92% beveelt Boots apotheek aan!

Marya van Hemert

Super snel geleverd

Ze hebben een vaste klant erbij Betaalbare hoogwaardige kwaliteit

Antwoord Boots apotheek

Hallo Marya, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

M.h

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Absolutely unacceptable behavior — shocking treatment by the staff

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
I had one of the worst customer service experiences I've ever encountered at boots apotheek beethoven pharmacy, and I sincerely hope management takes immediate action. I dealt with a woman at the counter — brunette with blonde highlights (since she didn't wear a name tag, and I don’t have her name). I showed her my prescription on the phone, and she requested I email it. I did — and she claimed she didn’t receive it. Fine. That wasn’t even the real issue. What truly disturbed me was how she repeatedly allowed others to skip ahead of me in line while I was still waiting and trying to resolve my issue. She didn’t acknowledge me, didn’t follow up, and acted as if I wasn’t even there. After the line finally cleared, I approached again and told her I had sent the email. Again — “I didn’t receive anything.” No effort to help, no empathy, just dismissal. Before I could say anything else, she immediately turned to serve another client. I was still standing there — ignored. When I told her I needed another item — a non-prescription diabetes-related product — she got defensive and snapped at me saying things like “I don’t want to fight” and “I need to finish my job and i gave you enough time.” Excuse me? I was calm and simply trying to purchase medication — her job is to help, not escalate or push away customers. It honestly felt like discrimination, the way she treated me — with impatience, disrespect, and zero professionalism — makes me wonder if that had something to do with it. No one deserves to be treated this way, least of all in a healthcare setting where people come in for help and support. She should not be working in a pharmacy — not with that attitude, not with that level of disrespect, and certainly not if she treats people differently based on who they are. I will be escalating this to the appropriate authorities. This kind of behavior is dangerous, and someone like her has no place in a customer-facing role.
Replace her with someone who is professional

Antonia Weijens Beun

Gewoon goed

Antwoord Boots apotheek

Hallo, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

Helen Dodd

No7 producten

blij dat ik kan No7 opnieuw kregen in Belgie

Antwoord Boots apotheek

Beste klant, Bedankt voor u bestelling en u bericht. Wat fijn dat u tevreden bent met het product! tot de volgende keer

H.M. Ehren

Mijn eerste bestelling!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
In eerste instantie negatief maar na de oplossing van de fouten positief.
Betere controle voordat levering de deur uit gaat.

Bertus Koren

SterSterSterLege sterLege ster

Wel goed na enige tijd
Sneller reageren en ook sneller geld terug storten bij een fout gestuurde zending, niet pas na 6 weken ( na dat ik zelf contact had gezocht) in plaats van de beloofde 2 tot 3 weken.

Antwoord Boots apotheek

Beste klant, Bedankt voor u bestelling en u bericht!

Anke Heuveling

Ik ben zeer tevreden met boots apotheek

Ik vind de webshop erg prettig, overzichtelijk en duidelijke product informatie

Antwoord Boots apotheek

Beste Anke, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

Leidy van Aalst

Perfect geregeld

Antwoord Boots apotheek

Beste Leidy, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots apotheek

Clara Nikiza

Tevreden

Heel fijn

Antwoord Boots apotheek

Hallo Clara, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

Tim

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Probeer al twee dagen de apotheek telefonisch te bereiken. Niemand neemt op.

Sneller werken en de telefoon op nemen
Geen mening

Antwoord Boots apotheek

Beste Tim, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat een snellere service en betere telefonische bereikbaarheid essentieel zijn, en we waarderen uw opmerkingen hierover. We zullen uw suggesties ter harte nemen en ons best doen om onze processen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Boots klantenservice

M. van der Werff

Snel!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
Heb in de avonduren een bestelling gedaan en kreeg de volgende dag de bestelling binnen! Ideaal!

KV

Super!

Super goed!
Geen!

Antwoord Boots apotheek

Hallo Kim, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

hans van der zwan

de is heel handig mo je tablet in tedoen super cool voor iedereen bedank een dikke 10

deze is beter voor de mensen en voor de oudere super
nee hij is voor iedereen om de doen bedank

Antwoord Boots apotheek

Hallo Hans, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

Helma Liebregts

Bestelling

Antwoord Boots apotheek

Hallo Helma, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

Jorg Vermeulen

SterSterSterHalve sterLege ster

Super tevreden!

Prima website goed assortiment
Ga zo door!

Antwoord Boots apotheek

Hallo Jorg, Bedankt voor je beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Een hele fijne dag vandaag en hopelijk tot ziens bij Boots! Met vriendelijke groet, Boots Apotheek

Geantwoord op

Boots apotheek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boots apotheek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2013

Boots apotheek

Boots heeft al meer dan 160 jaar ervaring in Health en Beauty en heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn. Je kunt bij ons terecht voor al je recept- en zelfzorggeneesmiddelen. Daarnaast bieden wij je onder meer een uitgebreid assortiment Boots producten van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Kempkens 2200

blij dat ik kan No7 opnieuw kregen in Belgie

H.M. Ehren

Mijn eerste bestelling!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
In eerste instantie negatief maar na de oplossing van de fouten positief.
Betere controle voordat levering de deur uit gaat.

Bertus Koren

SterSterSterLege sterLege ster

Wel goed na enige tijd

Antwoord Boots apotheek

Beste klant, Bedankt voor u bestelling en u bericht!

Anke Heuveling

Tevreden

Heel fijn

Tim

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Probeer al twee dagen de apotheek telefonisch te bereiken. Niemand neemt op.

Sneller werken en de telefoon op nemen
Geen mening