Redelijk.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Pagina's laden traag. Kon ondertussen koffie zetten, terwijl ik liever snel producten zoek en kies.

Verbeter de snelheid. Onderverdeling in product categorieën wel oké, maar bemoeilijkt toch zoeken. Moeilijk uit te leggen maar surft niet soepel.

Reactie Boots apotheek:

Beste,
Wat vervelend dat uw ervaring op onze site niet bracht wat u er van mag verwachten.
Beste,
Het is nu lastig te achterhalen waarom de site op dat moment zo traag was maar we houden het in de gaten.
Hartelijke groeten, Klantenservice Boots Nederland

Uitstekend

Heel goede service

Boots Web Site Apotheek

Boots

zie hieronder

Als jullie een aanbieding hebben van 1+1 gratis is het handig om erbij te zetten dat het goedkoopste artikel gratis is.
jullie wekken de indruk dat als je een artikel besteld je er een van...
jullie wekken de indruk dat als je een artikel besteld je er een van hetzelfde gratis bij krijgt.
Na echt goed doorlezen(te laat voor mij dus) kwam ik er achter dat dit niet het geval was. Voelde mij toch gedupeerd.

Reactie Boots apotheek:

Beste klant,
Beste klant,
De actie is inderdaad mix & match en u ontvangt het goedkoopste product gratis. Dit om te voorkomen dat u verplicht bent om van ieder product twee stuks te bestellen om van de actie te profiteren. Het is zeker niet de bedoeling geweest om onze klanten op het verkeerde been te zetten in onze communicatie.
Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Vriendelijke groet, klantenservice Boots webshop

Uitstekend

tineke bout

Boots NL

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

fijn dat de producten ook in NL verkrijgbaar zijn

1+1 aanbieding niet duidelijk in winkelmand