Een prima service.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Prima service. Een artikel was niet op voorraad, maar daar werd ik gelijk over geinformeerd en na een week had ik dat ook.

Ik heb laatst wat dingen bij Boots in de UK gekocht, maar helaas kan ik dat niet via de webshop in Nederland kopen. Wordt het assortiment nog uitgebreid? Het gaat om Lee Stafford CoCo LoCo - Blow... Ik heb laatst wat dingen bij Boots in de UK gekocht, maar helaas kan ik dat niet via de webshop in Nederland kopen. Wordt het assortiment nog uitgebreid? Het gaat om Lee Stafford CoCo LoCo - Blow and go en Lee Stafford CoCo LoCo - CoConut Spritz.

Reactie Boots apotheek:

Dank voor uw feedback.
Helaas is het assortiment inderdaad wat kleiner dan bij onze collega's in de UK.
Dank voor uw feedback.
De door uw genoemde merken staan helaas niet op de nominatie om op korte termijn opgenomen te worden in ons assortiment. Wel ga ik het doorgeven aan de betreffende afdeling zodat zij weten dat er belangstelling voor dit merk bestaat in Nederland.

Fijne / duidelijke site !

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Goed,alleen jammer dat de serums uitverkocht zijn.

Meer voorraad .

Reactie Boots apotheek:

Beste klant, we waren inderdaad even "uit voorraad" door de enorme belangstelling voor onze serums. Inmiddels hebben we gelukkig weer volop voorraad!

Lekker spul

Niet opvallend sterk

nee

lizzy botter

Snelle levering en goede service.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle levering en bij verkeerde bestelling direct actie ondernomen geld teruggestort. Klasse!

neen

Prima website

snelle service

home site kan overzichtelijker

L. Goulooze

Zeer tevreden klant.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Veel informatie over verloop order prima !

Neen

Anneke Brem

Prima service!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

voor het eerst kennisgemaakt met Boots, prima snelle levering geen verzendkosten en nog een surprise erbij!
Bestel beslist weer eens!

n.v.t.

Ik zocht een speciale creme. Die vond ik bij jullie. Niet hetzelfde merk, maar wel met dezelfde ingredienten.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Duidelijke omschrijving artikelen. Goede website.

Geen.

Snel behandeling

gerda

Een fijne en hulpvaardig , klantvriendelijke apotheek,ik doe er graag mijn bestellingen:)

Hartstikke goed:)