goed

nee

n.v.t.

neen

Biedt ook de mogelijk tot afhalen in een winkel.

Reactie Boots apotheek:

We zijn de mogelijkheid voor het ophalen in onze apotheken aan het onderzoeken.
Dank voor uw feedback!

Patrice

Boots nr 7

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Super! Duidelijke site, met nuttige product informatie.

Elly

Maakt waar wat beloofd is

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Heerlijk dat je bij een product dat niet op voorraad is kunt aangeven dat je bericht wilt krijgen als het weer leverbaar is.

producten die uit voorraad zijn zijn bijna niet te vinden als je zoekt in het assortiment

Anke Plomp

Ik bestel vaak,en krijg er vaak iets extra,s bij. Een keer had ik een klacht die is gelijk keurig behandeld. Ik vind alleen de nieuwe website onoverzichtelijk, de oude was veel makkelijker om te... Ik bestel vaak,en krijg er vaak iets extra,s bij. Een keer had ik een klacht die is gelijk keurig behandeld. Ik vind alleen de nieuwe website onoverzichtelijk, de oude was veel makkelijker om te winkelen. Nu is het echt zoeken en je kan pas inloggen als je besteld. Dat vind ik een minpunt.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Alles is perfect, alleen de nieuwe website is een minpunt.

De website moet overzichtelijker zijn.De oude website was beter en overzichtelijker.

Hoi Anneke
We zijn blij dat je tevreden bent over onze service maar betreuren het uiteraard dat je onze nieuwe website niet zo overzichtelijk vind als voorheen.
Inloggen vooraf is nog steeds...
Hoi Anneke
Inloggen vooraf is nog steeds mogelijk. Dit kan bij je winkelmand, rechtsboven op de pagina.
Hartelijk dank voor je feedback. Boots Nederland.

Handige sokkenaantrekker

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Duidelijke informatie. Goed materiaal.

Uitstekend

Al meerdere malen ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar nog nooit ontvangen

Pakketje vol make-up

Netjes, duidelijk overzicht.

Het kiezen van de kleuren van de foundation was het helaas niet mogelijk om alle tinten groot onder elkaar te hebben. Niet heel storend overigens, maar dit zou beter kunnen.

Snel en goede service!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Prettige ervaring, na bestellen lag het de volgende dag al in de brievenbus, het pakje was open gemaakt en er was een artikel uitgehaald (gevallen?) Na bellen naar Boots klantenservice, kreeg ik het... Prettige ervaring, na bestellen lag het de volgende dag al in de brievenbus, het pakje was open gemaakt en er was een artikel uitgehaald (gevallen?) Na bellen naar Boots klantenservice, kreeg ik het gemiste artikel alsnog de dag er na thuisgestuurd, dat vind ik een goede service....

Linda

Prima service! Snelle levering! En uitstekende producten!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle levering en zo nu en dan super leuke aanbiedingen!

Dank u wel!