Levering
Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
Super. Enorm snel geleverd en dat tijdens topdrukte bij PostNL. Pakketje was al eerder in huis dan dat ik bericht kreeg dat het geleverd zou worden.
Goede keuze, prettig resultaat
De voorraad aan producten mag wel meer zijn...sommige producten zijn uitverkocht
Zeer prettig contact
Goedendag Maike,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u het contact als positief heeft ervaren. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Een...
Goedendag,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Team...
een ongelooflijk puur slechte ballentent die mij al 2 dagen op pijn medicatie laat wachten en elke keer zegt we komen dan en dan en ze k0men helemaal niet
naar patienten luisteren
Heel vlot!
Graag een groter assortiment, vooral van huismerk, aangezien aankopen in UK niet mogelijk is. Ik heb voor UK ook een klantenkaart, maar door corona en vooral brexit geen regelmatige shoppingtrips...
Goede organisatie, duidelijke omschrijving van producten
Team...
Supersnelle en keurige levering!
Nope
Goedendag Hanneke,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over o.a. de snelle levering. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een review achter te...