9.3 /10

checkbox0% beveelt Bor Catering aan!

Medicall Life Support

Geven advies op maat en denken altijd mee.

Kesterens Gemengd Koor

Buffet was uitstekend verzorg en erg lekker.

4.5
Alles goed voor elkaar, mooi opgemaakt.

J.d.

Uitstekend elke keer weer

Linda

Nakomen afspraken, diversiteit producten en vriendelijkheid

Hans

JWScholze

SterSterSterSterLege ster

Salade lekker, maar de druiven waren oud en bruinig. Daar hebben wij, voor het eten op dezelfde dag, een deel van weggehaald. Waarschijnlijk de dag ervoor gemaakt, de groente was ook niet echt knapperig

Antwoord Bor Catering

Beste, Fijn dat u lekker heeft gegeten van uw salade. Wat de druiven en groenten betreft is dit slordig van ons. Dit is zeker niet onze werkwijze en mag nooit meer voorkomen. Bedankt voor uw feedback en gaan hier uiterst streng op letten in de toekomst. Graag tot de volgende keer! Team Bor Catering

Geantwoord op

Evelien

Perfect 👌

Vriendelijk personeel!

St. Willibrordusschool

Van te voren hebben we een paar keer fijn overleg gehad. Maar het gaat natuurlijk om het eten, wat echt fantastisch heeft gesmaakt.

Helma

Tera

Alleen maar positief, op tijd gebracht en alleen maar gehoord van iedereen dat het zo lekker was. De dames die brachten hebben een gezellige sfeer neergezet rondom het buffet.

De smaak was voortreffelijk

Nicai

Kwaliteit van het eten is echt top

Loes

Niets dan lof! Zeer betrokken en attente medewerkers. Mijn vragen werden uitgebreid en duidelijk beantwoord. Geen moeite was teveel. Voor een gast met gluten intolerantie werd veel moeite gedaan. En de hapjes zijn van topkwaliteit. Dank!

Rob

Super

Bart

Particulier

Joke en Huib

Geweldig bedrijf en alles goed geregeld, Chantal heeft ons uitgevraagd wat onze wensen waren. De mensen denken mee geven tips en adviezen. Hebben alles in het werk gesteld om ons door COVID-19 uitgesteld bruiloftsfeest alsnog snel te kunnen regelen.

Ja

Bor Catering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bor Catering heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2016

Bor Catering

BOR CATERING... PUUR GENIETEN!... Passie, kwaliteit en service zijn de belangrijkste woorden van Bor catering. Dit bedrijf komt voort uit het 85 jarige familie bedrijf, keurslagerij Willem Bor. Door deze samenwerking komen alle producten uit eigen keuken en garanderen wij u de beste smakelijkste BBQ, buffeten, broodjes, salades en nog veel meer. Door de jarenlange ervaring en een gedreven catering team kunnen wij voor u het feest, opening of receptie naar uw wens organiseren. Van ingetogen t

Nijlandseweg 7A

4043 KA OPHEUSDEN

Medicall Life Support

Geven advies op maat en denken altijd mee.

Kesterens Gemengd Koor

Buffet was uitstekend verzorg en erg lekker.

4.5
Alles goed voor elkaar, mooi opgemaakt.

J.d.

Uitstekend elke keer weer