Medicall Life Support
- Bestelgemak
- Eindoordeel
- Info over verloop order
Geven advies op maat en denken altijd mee.
Buffet was uitstekend verzorg en erg lekker.
Uitstekend elke keer weer
Salade lekker, maar de druiven waren oud en bruinig. Daar hebben wij, voor het eten op dezelfde dag, een deel van weggehaald. Waarschijnlijk de dag ervoor gemaakt, de groente was ook niet echt knapperig
Perfect 👌
Van te voren hebben we een paar keer fijn overleg gehad. Maar het gaat natuurlijk om het eten, wat echt fantastisch heeft gesmaakt.
Alleen maar positief, op tijd gebracht en alleen maar gehoord van iedereen dat het zo lekker was. De dames die brachten hebben een gezellige sfeer neergezet rondom het buffet.
Super geregeld, lekker eten
Niets dan lof! Zeer betrokken en attente medewerkers. Mijn vragen werden uitgebreid en duidelijk beantwoord. Geen moeite was teveel. Voor een gast met gluten intolerantie werd veel moeite gedaan. En de hapjes zijn van topkwaliteit. Dank!
Super
Particulier
Geweldig bedrijf en alles goed geregeld, Chantal heeft ons uitgevraagd wat onze wensen waren. De mensen denken mee geven tips en adviezen. Hebben alles in het werk gesteld om ons door COVID-19 uitgesteld bruiloftsfeest alsnog snel te kunnen regelen.
Bor Catering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bor Catering heeft de volgende resultaten bereikt:
Geven advies op maat en denken altijd mee.
Buffet was uitstekend verzorg en erg lekker.
Uitstekend elke keer weer
Perfect 👌