Goed. Snellere levering. Vooral fijn dat je op je gemak kunt ervaren hoe de schoenen lopen.

In afwachting van terugbetaling

Direct teruggestuurd; nog geen geld terug.

jolanda van koolwijk

snelle levering

nee

Voor de eerste keer dat ik bestelde. prima verlopen.

Zeer snelle levering

Mooie website, snelle levering, maar een grote teleurstelling omdat de maat die op de site stond niet klopte met wat ik toegestuurd kreeg (ging om de breedte van de schoen). En dat was nu net waarop... Mooie website, snelle levering, maar een grote teleurstelling omdat de maat die op de site stond niet klopte met wat ik toegestuurd kreeg (ging om de breedte van de schoen). En dat was nu net waarop ik gezocht had!

de productinformatie op de site is heel uitgebreid. Helaas was hij in mijn geval niet correct, zie verbeterpunt.

Een aantal punten kan ik nog niet beoordelen. Ik heb het product teruggestuurd omdat de informatie op de website niet klopte. Dat vond ik erg vervelend. Nu hoop ik maar dat ik ook de door mij... Een aantal punten kan ik nog niet beoordelen. Ik heb het product teruggestuurd omdat de informatie op de website niet klopte. Dat vond ik erg vervelend. Nu hoop ik maar dat ik ook de door mij gemaakte kosten voor het terugsturen teruggestort krijg. Als dat zo is, dan beoordeel ik de klantvriendelijkheid en aftersales als uitstekend. Als het niet zo is, dan wordt het maar 1 ster.

P.Ibba

Prima, znelle levering

Snel en prima verzorgd!

Zeer snelle levering.

Bestelling de volgende dag al in huis.

n.v.t.

M.heeman

Giga schoenen gekocht in aanbieding

Het lijkt er op dat ik showmodelschoenen heb gekregen.
De neuzen zijn al best beschadigd. Vermeld dit op de site.