Een goede beschrijving van het product. De maten. Ook de breedtematen (Gabor wijdte G bijvoorbeeld).
Overzichtelijke site. Klantvriendelijk. Snelle levering.

De foto van de gekochte Gabor-laarsjes was niet duidelijk genoeg. Ik dacht effen bruine effen laarsjes te ontvangen. Het bleek gevlamd bruin: Bruine laarsjes met daaroverheen een zwart accent... De foto van de gekochte Gabor-laarsjes was niet duidelijk genoeg. Ik dacht effen bruine effen laarsjes te ontvangen. Het bleek gevlamd bruin: Bruine laarsjes met daaroverheen een zwart accent gepoetst. Ik kan het niet beter uitleggen.
In dit geval niet erg: Ik vond ook deze kleur heel mooi maar hij kwam niet overeen met de verwachting die ik had.

Mooie schoenen besteld die helaas toch niet naar de zin van mijn dochter bleken te zijn.

Breed aanbod van kwaliteitsschoenen

Kosteloos retourneren zou een mooie service zijn.

Goed en snelle service

Nvt

Goede en snelle service! Zeer tevreden!

Zeer correct! Geen opmerkingen

Jaike

Super goed! Heel erg tevreden! Schoenen zien er helemaal netjes uit, snelle en gratis levering, netjes verpakt en met retourzak en retoursticker met adres in de doos erbij. Daar mogen meer... Super goed! Heel erg tevreden! Schoenen zien er helemaal netjes uit, snelle en gratis levering, netjes verpakt en met retourzak en retoursticker met adres in de doos erbij. Daar mogen meer webwinkels een voorbeeld aan nemen! Top!!

Snelle levering, gratis verzending, retour spullen in de doos meegezonden

Keurige website, supersnelle levering, prima informatie.

Snel en goed verpakt met duidelijke informatie.

Karin

Goede service