Prima geregeld

makkelijke mogelijkheid retour ivm meegeleverde documenten en verpakking

Zeer goed

Snelle service en levering waarvoor dank

Schoenen zijn in goede conditie aangekomen en zitten fijn. Ik was op zoek naar een paar australian bolsovers en jullie waren gunstigste geprijsd.

Behulpzaam
Goed product voor een goede prijs

N.v.t.

Renate

Dit is de eerste keer dat ik hier mijn schoenen heb besteld. Zeker niet de laatste keer. Alles netjes en duidellijk vezonden. Besteld en volgende dag geleverd. Alleen de geplande tijd van post nl.... Dit is de eerste keer dat ik hier mijn schoenen heb besteld. Zeker niet de laatste keer. Alles netjes en duidellijk vezonden. Besteld en volgende dag geleverd. Alleen de geplande tijd van post nl. was later dan vemeld. Ik heb één puntje dat als de bestelling inbehandeling is genomen niet wordt vermeld dat je betaling goed is ontvangen. Toch voor de zekerheid gebeld en heel netjes en aardig tewoord gestaan en wisten gelijk om welke bestelling het ging. Top.

Ja, een bevesteging dat de betaling goed is ontvangen.

Schoenen gezien in uw webshop. Winkel gebeld of deze nog op voorraad waren. Dit was het geval. Direct bestelling geplaatst en betaling gedaan. Volgende dag n mail dat er n administratieve fout was... Schoenen gezien in uw webshop. Winkel gebeld of deze nog op voorraad waren. Dit was het geval. Direct bestelling geplaatst en betaling gedaan. Volgende dag n mail dat er n administratieve fout was en de schoenen niet meer op voorraad waren.

Rare vraag omdat ik geen aankoop heb kunnen doen.

De webshop beter op orde houden

Prima!

Geen.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Kwaliteit merk schoenen met hogere korting tijdens sale vergeleken met andere webshops.

Retourneren van het product is niet gratis.

Mijn oude teva's waren versleten, en aangezien ik precies dezelfde weer wilde was het een koud kunstje om deze op het internet op te zoeken en te bestellen. Zo kwam ik bij uw bedrijf terecht.... Mijn oude teva's waren versleten, en aangezien ik precies dezelfde weer wilde was het een koud kunstje om deze op het internet op te zoeken en te bestellen. Zo kwam ik bij uw bedrijf terecht. Zondagavond besteld dinsdag in huis, geen verzendkosten. Prima.