Patrick Remmerie
VLOT EN STIPT
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Info over verloop order
Waardeloze kwaliteit kerstverlichting
Goede service
Product selectie
Goede uitleg vantevoren en keurige installatie
Snelle actie, geleverd wat besteld werd.
snel gevonden waarnaar ik op zoek was
Bos Vlaggen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bos Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt:
Waardeloze kwaliteit kerstverlichting
Goede service
Product selectie
Goede uitleg vantevoren en keurige installatie
Snelle actie, geleverd wat besteld werd.
snel gevonden waarnaar ik op zoek was
Bos Vlaggen heeft de volgende resultaten bereikt: