J

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering
Bij het bestellen kreeg ik de mogelijkheid om er een halfstok dingetje bij te bestellen of een dingetje zodat de vlag niet om de stok draait. Ik wilde beide maar dat is helaas niet gelukt

Pietje

Mooie mast en snel geleverd.

R.Rollman

Mijn ervaring met vlaggen.nl is erg goed, hoge kwaliteit en snelle levering.

Bart Franssen

Prima kwaliteit, snelle levering!

Schippers

Voor het eerst wimpels besteld. Wimpels zonder houtje, gewoon met een lusje en een touwtje. Op een broek genaaid dus. Stond duidelijk op de website vermeld. Zelfs op de foto's duidelijk te zien.... Voor het eerst wimpels besteld. Wimpels zonder houtje, gewoon met een lusje en een touwtje. Op een broek genaaid dus. Stond duidelijk op de website vermeld. Zelfs op de foto's duidelijk te zien. Elders zijn ze niet makkelijk te bestellen en moeilijk te vinden.We willen pertinent geen stokje. Voor geluid overlast. Dus we komen zeker weer terug bij u bedrijf.

Michels

Zeer tevreden.
Alleen bezorging om 7.00 uur in de morgen was wel een verrassing.

Leen

Mooie vlaggenmast keurig verpakt. Vlotte bezorging. Als de mast een meter de grond in gaat, dan is een grondbuis van 80 cm en wat grind onderin, te kort. Verder prima mast en prima prijs.