Bestelproces was gemakkelijk. Gekozen voor aflevering bij een pakketshop van GLS. Daar begon de ellende. Wel door chauffeur afgemeld als geleverd, echter niet gedaan. Na veel heen en weer gebel met... Bestelproces was gemakkelijk. Gekozen voor aflevering bij een pakketshop van GLS. Daar begon de ellende. Wel door chauffeur afgemeld als geleverd, echter niet gedaan. Na veel heen en weer gebel met GLS bleek chauffeur op een totaal ander huisadres het pakket (was gewoon een enveloppe die vlgs mij gewoon met PostNL verstuurd had kunnen worden) afgeleverd te hebben. Chauffeur erop aangesproken en die heeft de enveloppe uiteindelijk een week na de eerste afmelding in onze brievenbus gedaan.

Vlaggenman

Keurig bedrijf

Tot nu toe de eerste keer

Plattelandsvrouw

Jammer dat de bestelling een dag eerder werd bezorgd, dan afgesproken was.

Reactie Bos Vlaggen:

Bij ons was er geen afspraak van leverdatum bekend, dus de bestelling is dezelfde dag verzonden als dat deze is besteld.

Ik heb voor mijn modelbouw boot een paar standaard tafelvlaggen bestelt en dat ziet er goed uit.

D. Saalmink

22 Januari een bestelling geplaatst wat ik 26 januari cadeau wilde geven. (Vlaggenset Nederland luxe)
Omdat ik 25 januari nog geen melding had gekregen wanneer ik de bestelling zou ontvangen, heb ik maar eens een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het zou ontvangen. Hierop heb ik geen reactie gehad. Na een paar dagen nog geen bestelling ontvangen en geen reactie op de mail, dus nog een keer dezelfde vraag. Wederom geen enkele reactie.
Na 8 dagen na mijn bestelling kreeg ik een geautomatiseerde mail wat de verwachte leveringsdag zou zijn; 30 januari.
Erg slechte communicatie! Vermelding wat de verwachte levertijd is voor een product raad ik ten zeerste aan.

Reactie Bos Vlaggen:

Helaas is uw bestelling er tussendoor geschoten. Tevens u telefonisch uitgelegd en excuses aangeboden. U krijgt van ons altijd een bevestiging met leverdatum.

Franssen

Verkeerde levering werd top opgelost. Superr

JP

De online bestelling kon ik niet afronden omdat de iDeal link niet werkte. Na telefonisch contact is de bestelling snel verzonden en ontvangen. Rekening kunnen we achteraf betalen. Dus prima service!