8.9 /10

checkbox98% beveelt Boshuis thuis in water aan!

De werking van het product
Ervaring met onze monteur
Telefonisch contact

Wilbert

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte planning. Elke keer ruim van te voren serviceafspraak gemaakt met het verzoek om als eerste servicebezoek te worden ingepland. Nu voor de 4e keer komen ze de afspraak niet na en staat het servicebezoek tegen het middaguur. Daar moet ik speciaal vrij voor nemen. Ben er helemaal klaar mee!

Servicecontract

g.h.van woudenbergh

SterSterSterSterLege ster

prima ervaring in ieder geval tot nu toe...

water ontharder

Van Aart

SterSterSterSterLege ster

Goed. Maar systeem afspraak maken/ opvolging werkt niet goed. En bij een telefonische vraag over werking pomp (gaat blijkbaar ook draaien bij kleinste watervraag) willen doorverwijzen naar fabrikant is niet reactie die je verwacht. Via bezoek servicemonteur(s) keurig opgelost overigens

Waterontharder + drukverhoger

van Geffen

Plaatsing waterfilter

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u ons met een 8 beloont. Als er iets is waarmee we de volgende keer kunnen zorgen voor een 10, dan horen we dat natuurlijk graag.

Berkhout

Antwoord Boshuis thuis in water

Dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent.

Anke Manders

Professioneel advies en vlotte en nette installatie

Waterontharder en onderhoudsbeurt quooker

Antwoord Boshuis thuis in water

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies én de installatie. Daar doen we het voor! We geven uw compliment graag door aan ons team. Bedankt voor uw vertrouwen in Boshuis.

Uiterwaal

Betrouwbaar bedrijf goede afspraken en op tijd

Nieuwe ontkalker

D.G. van Mourik

positief, duidelijke informatie en vriendelijk contact.

waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u onze informatie duidelijk vond en het contact als vriendelijk heeft ervaren — daar hechten we veel waarde aan. We helpen u ook in de toekomst graag weer verder.

Janzen

Super

Waterontharder geplaatst

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor de mooie beoordeling. Dat waarderen we enorm. Fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen.

M.C.de Groot

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Mochten er nog tips of verbeterpunten zijn waardoor we van een 8 naar een 10 kunnen gaan, dan horen we dat uiteraard graag.

Frank Solinger

Ik ben zeer tevreden

Vervanging Waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent — en dank u wel voor de 10 als eindoordeel! Daar doen we het voor!

Lars

Heel goed! Prettige verkoper en een installateur met kennis van zaken

Boshuis 250

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Lars, Bedankt voor de mooie review – fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We geven je complimenten graag door aan de verkoper én installateur. Als we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan doen we dat met plezier.

Fam. de Winter

Prima!

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste familie De Winter, Wat fijn om te lezen: Prima! én een 10 als eindoordeel — dank jullie wel! Daar worden we blij van. Mocht er in de toekomst iets zijn waar we bij kunnen helpen, dan staan we graag voor jullie klaar.

Strubbe

Goede en heldere communicatie, vriendelijk personeel

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze communicatie en service goed bevallen. We staan altijd voor u klaar!

E. Flierman

heel goed

plaatsen waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. We blijven ons inzetten voor de beste service!

Geantwoord op

Boshuis thuis in water verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boshuis thuis in water heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2015

Boshuis thuis in water

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al snel bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis als spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’. Meer informatie? Kijk op www.boshuis.nl.

Azewijnseweg 2

SterSterLege sterLege sterLege ster

Servicecontract

g.h.van woudenbergh

SterSterSterSterLege ster

prima ervaring in ieder geval tot nu toe...

water ontharder

Van Aart

Waterontharder + drukverhoger

van Geffen

Plaatsing waterfilter

Berkhout

Antwoord Boshuis thuis in water

Dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent.

Anke Manders

Professioneel advies en vlotte en nette installatie

Waterontharder en onderhoudsbeurt quooker

Uiterwaal

Betrouwbaar bedrijf goede afspraken en op tijd

Nieuwe ontkalker

D.G. van Mourik

positief, duidelijke informatie en vriendelijk contact.

waterontharder

Janzen