Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

j.t.schaap

Uitstekend

vanderWAL interieurs

Snelle en adequate levering !

Dirk de Ruiter

De verkoper had over de plaatsing in de meterkast zijn bedenkingen of het wel zou passen! Dus zocht hij een andere plaats in de kelder waar bij wij wat aanpassingen moesten doen en de kelder geheel... De verkoper had over de plaatsing in de meterkast zijn bedenkingen of het wel zou passen! Dus zocht hij een andere plaats in de kelder waar bij wij wat aanpassingen moesten doen en de kelder geheel moesten ontruimen dus deze gelijk opgeknapt. Tussen door nog even naar de zaak van Boshuis geweest om dat ze nog een kleiner appeltaart hadden voor ontkalken van het water. De ervaren monteur die het kwam plaatsen zag toch mogelijkheden om het in de meterkast te plaatsen en daar waren we blij mee. Top.

Tanio

Service is super. After care is super. Alles is super. Verkoper is super aardig en legt heel goed uit. Ik heb echter nog steeds witte aanslag op zwarte tegels. Ik kom maar niet vanaf.

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback Tanio!
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de uitleg van onze verkoper. Dat waarderen we enorm!
Wat...
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback Tanio!
Wat betreft de witte aanslag op je zwarte tegels, dat is natuurlijk vervelend. We willen dit graag samen met je oplossen. Onze afdeling support staat altijd voor je klaar, dus we nemen snel contact met je op om dit verder met je te bespreken.

Swienink

Goed.

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor deze goede beoordeling met een 10! We hopen dat je al volop geniet van alle voordelen die het zachte water te bieden heeft.

rob korporaal

Prima advies en werk gelverd

Reactie Boshuis thuis in water:

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons advies en de geleverde werkzaamheden Rob! Bedankt voor deze feedback en geniet van het zachte water!

Visser

Prima goede club en zeker duidelijk naar klanten

Reactie Boshuis thuis in water:

Het doet ons goed om te horen dat je de Boshuisclub als prima ervaart en de duidelijke communicatie waardeert :-) We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te... Het doet ons goed om te horen dat je de Boshuisclub als prima ervaart en de duidelijke communicatie waardeert :-) We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen.

Alex

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor je feedback Alex!
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen.

Ristorante ilmulino

Top

Reactie Boshuis thuis in water:

Bedankt voor je geweldige feedback!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van het zachte water!