8.9 /10

checkbox98% beveelt Boshuis thuis in water aan!

De werking van het product
Ervaring met onze monteur
Telefonisch contact

Cornelis Neefjes

Super ervaring met kennis van zaken

Plaatsen waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je een super ervaring had en onze kennis hebt gewaardeerd.

A.W. de Jong

SterSterLege sterLege sterLege ster

Prima ervaring. Na telefonisch contact snel overeenstemming over product en prijs. Tevens een deskundige plaatsing en uitleg.

Waterontharder Boshuis 150

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen, van het contact tot de plaatsing en uitleg. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag in de toekomst weer!

Kooij.J

Leveren en monteren Waterontharder

Danny Hoebe

Waterontharder Boshuis 250

SterSterSterHalve sterLege ster

Na het vertrek van de monteur bleek er een lekkage te zijn bij de watermeter zelf opgelost maar toch ????

Installatie nieuwe onhardings installatie

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat er een lekkage was. Hoewel u het zelf heeft opgelost (waarvoor dank), had dit uiteraard niet mogen gebeuren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt. Mocht u nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jan Landstra/NHL Stenden Werktuigbouwkunde

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zowel prive ( onlangs) als zakelijk (al een aantal jaren) met Boshuis in zee! Uitstekend bedrijf.

Boshuis 150

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat u zowel privé als zakelijk al zo lang tevreden bent met de service van Boshuis. Uw vertrouwen in ons betekent veel, en we doen ons best om dit in de toekomst voort te zetten.

Hansi van lent

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling! We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Geniet van alle voordelen die een waterontharder te bieden heeft!

MNA den Ouden

Goed, snelle service

Water ontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Geniet van het zachte water!

van Leuven

SterSterSterSterLege ster

Goed, alleen puntje van kritiek bij plaatsing. De monteur gaf netjes aan wat geknoeid te hebben met zout in de meterkast, maar ik zei okee, dat zuig ik wel op. Maar buiten vond ik ook nog allerlei slijpsel van plastic, ik vind dat ze dit even horen op te ruimen. En de monteur wist totaal niet hoe de sensor werkte, dat moesten we zelf regelen en uitzoeken. Deze kennis is wel een vereiste vinden wij en zorgde bij ons voor enige stress.

vervanging zoutonthardersysteem

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. We vinden het vervelend om te horen dat er ongemakken waren tijdens de plaatsing. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen ervoor zorgen dat we hier in de toekomst beter op letten. We waarderen het dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld en we hopen natuurlijk dat u inmiddels volop geniet van het zachte water!

Jos van Opijnen

Wij hebben onlangs een nieuwe waterontharder laten plaatsen door jullie. Dat ging snel en professioneel.

Vervangen waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de plaatsing van de nieuwe waterontharder snel en professioneel is verlopen. Geniet van alle voordelen die een waterontharder te bieden heeft.

Oldenziel

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prima. Goed en eerlijk advies, goed product. En top geplaatst. Tegen de scherpste prijs.

Waterontharder 250

Antwoord Boshuis thuis in water

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met het advies, het product en de plaatsing. Het is fijn om te horen dat we niet alleen een goed product hebben kunnen leveren, maar ook tegen de scherpste prijs. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Geniet van het zachte water!

Theo van der Steen

Al meer dan 14 jaar blij met de producten van Boshuis

Antwoord Boshuis thuis in water

Wat een fantastische feedback, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij om te horen dat u al meer dan 14 jaar tevreden bent met onze producten. Uw vertrouwen in ons betekent veel, en we hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn.

Geantwoord op

Boshuis thuis in water verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boshuis thuis in water heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2015

Boshuis thuis in water

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al snel bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis als spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’. Meer informatie? Kijk op www.boshuis.nl.

Azewijnseweg 2

4214 KC Vuren