Telefonisch contact
De werking van het product
Vindbaarheid van de website
Ervaring met onze monteur
Website inhoud
8.2/10
Verkoopproces

Familie Kramer

Leveren en plaatsen van een ontijzeringsinstallatie

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank.

Yvonne lans

Na wat geharrewar over hoe en waar plaatsen van een waterontharder (leek een moeilijk geval) is het opgelost door de Robbie de monteur. Blij mee zeker nu we een nieuwe badkamer gaan krijgen

Reactie Boshuis thuis in water:

Dank u wel voor de beoordeling wat fijn dat het goed gekomen is. Veel profijt van de waterontharder!

F.C. van der Meulen

Reactie Boshuis thuis in water:

Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Dennis

Al jaren klant bij Boshuis. Na verhuizing wilden wij weer een waterontharder laten plaatsen door hen. Het leidingwerk in de nieuwbouwwoning was complex en Boshuis kon na twee keer langskomen geen... Al jaren klant bij Boshuis. Na verhuizing wilden wij weer een waterontharder laten plaatsen door hen. Het leidingwerk in de nieuwbouwwoning was complex en Boshuis kon na twee keer langskomen geen passende oplossing vinden. Eindoordeel: plaatsen van een waterontharder was onmogelijk. Daarna geschakeld met een ander bedrijf en met tussenkomst van een loodgieter was plaatsen fluitje van een cent (bijna identiek systeem etc). Gemiste kans en minimaal meedenken. Kortom: teleurstellende service.

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat vervelend dat we uw verwachtingen niet konden nakomen. Helaas kan ik het niet nagaan in het systeem, uw email adres wordt niet herkend. Ik zou het graag voor u uitzoeken, maar ook voor ons zelf... Wat vervelend dat we uw verwachtingen niet konden nakomen. Helaas kan ik het niet nagaan in het systeem, uw email adres wordt niet herkend. Ik zou het graag voor u uitzoeken, maar ook voor ons zelf om hier een leermoment uit te trekken. U ontvangt een email van ons.

L. van Sparrentak

De monteur had te weinig informatie gekregen over de plaats van installatie.De diepte van de put moet minimaal 60 cm zijn wisten wij niet is niet gevraagd er was geen plaats voor de zoutbak moest in... De monteur had te weinig informatie gekregen over de plaats van installatie.De diepte van de put moet minimaal 60 cm zijn wisten wij niet is niet gevraagd er was geen plaats voor de zoutbak moest in de meterkast. Dus is het verstandig om via de verkoop meer info te vragen over de montage plekken niet allen foto's.

Reactie Boshuis thuis in water:

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat vervelend dat het niet helemaal volgens verwachting is gegaan. Wij zullen dit uiteraard in behandeling nemen.

Rene van der Werff

Prima service

Reactie Boshuis thuis in water:

Dank u wel voor deze beoordeling

Niña Lemmers

Heel goed. Duidelijk gesprek thuis met de vertegenwoordiger gehad. Duidelijke en snel afspraken gemaakt. Monteur vriendelijk, duidelijk heel fijn dat hij alles netjes heeft uitgelegd. Alles was snel... Heel goed. Duidelijk gesprek thuis met de vertegenwoordiger gehad. Duidelijke en snel afspraken gemaakt. Monteur vriendelijk, duidelijk heel fijn dat hij alles netjes heeft uitgelegd. Alles was snel geregeld. Dus een hele goede ervaring met dit bedrijf. Zou het zeker bij andere aanbevelen.

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank

T.M. Gerrits

Reactie Boshuis thuis in water:

Dank u wel voor de beoordeling

Fam. De Ruijter

Alleen maar top! Aardige mensen zowel op kantoor als monteurs!

Reactie Boshuis thuis in water:

Wat leuk om te lezen, dank u wel!

Wim Schneider

Goede ervaring