8.5 /10

checkbox92% beveelt Bouwkeuringvergelijk.nl aan!

Sander

inhoudelijk sterk rapport

snel en goede communicatie

William den Hertog

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Snelle reactie en professioneel.

Hoogendoorn

Super

Snel reageren & keurig

Virginie Sanders

Excellente ervaring. Op korte termijn een afspraak kunnen maken, de deskundige was stipt op tijd, was aardig en werkte efficiënt. Het rapport was uitgebreid, voorzien van veel foto's, en voor een leek als ik, duidelijk en goed inzichtelijk.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Zie bovenstaande. Opmerkelijk servicegericht in alle opzichten. Om het verkoopgesprek goed voor te bereiden, wilde ik graag een rapport op papier. Daar zat spoed achter, en Post.nl bezorgt niet op maandag, postbode komt later in de middag, en dinsdag was bijgevolg geen optie. Op vrijdagochtend gebeld, de situatie uitgelegd. 's Middags kreeg ik een aardig mailtje dat het rapport tijdig was verzonden, en inderdaad lag het zaterdag in de bus. Wat een opluchting, en wàt een service! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Bianca de Lang

SterSterSterSterLege ster

Uitstekende service

Klantgericht en komt alle afspraken keurig na

Rudy Vrielink / Bijn.nl

Zeer prettig, er werd goed gecontroleerd en er was veel ruimte voor mijn vragen.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Er werd serieus gecontroleerd of het huis in orde was.

Frank Z.

Goede en deskundige inspectie vormgegeven in een helder en uitgebreid rapport. Per verbeterpunt werd ook een prijsindicatie opgenomen. Ook goed om dit mee te nemen in de prijsonderhandeling met de verkoper

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Zeer goed bereikbaar. De inspecteur nam de tijd en gaf gedurende zijn onderzoek al wat feedback. Zo zie je meteen punten waar jezelf als leek overheen kijkt. je hebt meteen een indicatie van de kosten voor reperatie, verbetering en onderhoud. Het was voor ons een goede reden om tot koop te besluiten.

Bijn.nl Ulvenhout

We zijn zeer tevreden De inspecteur was kundig en respectvol naar alle belanghebbenden Hij stelde goede vragen aan de verkoper, deed zijn onderzoek zonder zich te laten afleiden Hij liet inhoudelijk niet veel los, dit hadden wij aan hem gevraagd

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Fijn dat de punten onderbouwd worden met foto’s als bewijsmateriaal Het rapport kwam op de afgesproken tijd Alle gebreken kwamen aan het licht wat voor ons als mogelijke koper heel erg belangrijk is Wij waren ook tevreden over de prijs

Sophie Pach

Op tijd, vakkundig,snel opgeleverd

Irma Snijders

Goede en snelle service

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Afspraak snel in te plannen en op verzoek dezelfde dag nog een duidelijk rapport.

Babette Van Camp

geweldige service! snel, betrouwbaar en goed!

snel, betrouwbaar en uitgebreid rapport

Lynette

Goede controle, er wordt goed rekening gehouden van wensen verkoper en klant

Nicolette Borgstrom

BIJN is voor ons een prima inspecteurs bureau.. heel proffesioneel en weet zeer goed wat hij het over heeft

Professional, duidelijk, correct

Bouwkeuringvergelijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bouwkeuringvergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2013

Bouwkeuringvergelijk.nl

Vergelijk tarieven van erkende bouwkeuring adviseurs. Erkend NHG en IWI bouwkundig rapport

Dorpstraat 37

inhoudelijk sterk rapport

snel en goede communicatie

William den Hertog

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Snelle reactie en professioneel.

Hoogendoorn

Uitstekende service

Klantgericht en komt alle afspraken keurig na

Rudy Vrielink / Bijn.nl

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
Er werd serieus gecontroleerd of het huis in orde was.

Frank Z.

Op tijd, vakkundig,snel opgeleverd

Irma Snijders

Goede en snelle service

Babette Van Camp

geweldige service! snel, betrouwbaar en goed!

snel, betrouwbaar en uitgebreid rapport

Lynette