Daan van den Bergh

Voor m'n gevoel stonden de prijzen van een spoedkeuring onduidelijk aangegeven op de site, maar nadat ik er achteraan had gemaild (op zondag) werd dit heel vlot opgepakt. Het verdere proces verliep... Voor m'n gevoel stonden de prijzen van een spoedkeuring onduidelijk aangegeven op de site, maar nadat ik er achteraan had gemaild (op zondag) werd dit heel vlot opgepakt. Het verdere proces verliep ook vlot en we hadden binnen een week het complete rapport binnen, zodat de taxateur verder kon.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Reageert snel op berichten, scherp geprijsd, snel schakelen.

Beatrice

Snel geregeld, goede service

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snel een overzicht van de meest gunstige aanbieders

Bricks

Prima ervaring. Ging wel erg snel door het huis heen, maar rapport zag er goed en overzichtelijk uit.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Rapport is helder en duidelijk

Mir

Super snel geregeld en vakkundige keuring! Top!!

Snel voor elkaar!

Bijn

Deskundige medewerker

Bijn.nl

Helaas had ik het een wisselende ervaring.
Helaas had ik het een wisselende ervaring.
Bij het regelen van de opleverings keuring kwam er steeds een snelle reactie van 'sales'. Helaas had ik op een gegeven moment niet 1, maar 2 klant/offerte nummers. Verwarrend en daar moet je dan weer achteraan.
Na de keuring zat het rapport niet snel in de mail zoals beloofd, na een telefoontje kwam het rapport alsnog, weer een dag later. Na een totaal van 3 dagen had ik eindelijk het rapport en toen stond er ook nog een fout in.... na een mail, is dit, weer een dag later aangepast.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Meestal een snelle reactie van sales.
Bouwkundige was op tijd en kwam professioneel over.

Mw. Y. Muns

Prettige ervaring!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Professioneel gedaan en leg goed uit

schreib

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Op tijd ter plekke, grondige blik, overzichtelijk rapport

Patrick Tijms BIJN Inspections and Advice BV

Duidelijk en snelle afhandeling