van der Veen

Heel goed, vakkundig en snel!

Overzichtelijk

Goed,

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

voordelig, het rapport snel ontvangen

Rob van der Vaart

De afhandeling is prima verlopen, alleen de facturen klopten niet. Daar ging het mis.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snelle reactie en gunstige tarieven

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Direct een offerte binnen en namen ook gelijk telefonisch contact op, zonder opdringerig te zijn. Bouwkundige keuring werd grondig uitgevoerd en voorzien van duidelijke uitleg.

J.P. Groeneweg

Via internet gevonden. Eenvoudig opdracht tot keuring gegeven en prijsstelling is gunstig. Na opdracht afspraak gemaakt voor de daadwerkelijke keuring. Keuring zelf was grondig en een aantal dagen... Via internet gevonden. Eenvoudig opdracht tot keuring gegeven en prijsstelling is gunstig. Na opdracht afspraak gemaakt voor de daadwerkelijke keuring. Keuring zelf was grondig en een aantal dagen later een prima rapport.

Maarten

Goed, snelle dienstverlening en goede vakman

Veenstra

Prima overzicht van prijsvergelijkingen en snelle afhandeling. Dat ik pas bij het rapport te horen kreeg dat de kruipruimte niet was geïnspecteerd vond ik minder prettig.

Kim

Apparatuur werkte niet goed door (milde) kou buiten. Hierdoor kon het rapport niet worden langsgelopen met de opleverchecklist van de opzichter. Achteraf bleek dat we een aantal zaken daardoor niet... Apparatuur werkte niet goed door (milde) kou buiten. Hierdoor kon het rapport niet worden langsgelopen met de opleverchecklist van de opzichter. Achteraf bleek dat we een aantal zaken daardoor niet op de lijst hadden staan.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Deskundigheid en advies waren zeer nuttig

Barbara Emons

Nemen de tijd om alles uit te leggen, en dat je ten alle tijden mag bellen als je nog met vragen zit

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Alles was heel duidelijk en goed uit gelegd

Martin anHell

De beoordelaar was open en doortastend.
Het rapport was er snel.
Het is daarna moeilijk in contact te komen met BIJN.nl
Om over de aanbevelingen te praten.
En over firma’s...
De beoordelaar was open en doortastend.
Het rapport was er snel.
Het is daarna moeilijk in contact te komen met BIJN.nl
Om over de aanbevelingen te praten.
En over firma’s die de werkzaamheden kwalitatief goed kunnen uitvoeren

Zie boven.