Dorien de Roo

We hebben een heel plezierig contact gehad met meneer Van de Meer van ABC-idee. We hadden een beetje lastige situatie vanwege een niet- zelfbewoningsclausule, maar daar is meneer Van de Meer heel... We hebben een heel plezierig contact gehad met meneer Van de Meer van ABC-idee. We hadden een beetje lastige situatie vanwege een niet- zelfbewoningsclausule, maar daar is meneer Van de Meer heel goed mee om gegaan. Hij weet goed om te gaan met verkooppraatjes van verkopende makelaars en schuwt het niet om door te vragen. We zijn meer dan tevreden.

Gewoon duidelijk.

Barend van de Ven

Zeer correcte afhandeling van zaken, vriendelijk, duidelijke, snelle communicatie

Zeer gedetailleerde verslaglegging. 100% tevreden

J klomp

Via internet bouwkeuring aangevraagd ivm vakantie.Hr v d Meer heeft een rapport opgemaakt wat er goed uit zag en telefonisch nog is toe gelicht

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snelle reactie via internet en goede communicatie en terug koppeling

ig shop

Bouwkundigonderzoek moet in het belang zijn van de klant, en niet in het belang van de makelaar om nieuwe klanten te winnen. Daarnaast vinden wij de noodzakelijke kosten minimaal doorberekend in het... Bouwkundigonderzoek moet in het belang zijn van de klant, en niet in het belang van de makelaar om nieuwe klanten te winnen. Daarnaast vinden wij de noodzakelijke kosten minimaal doorberekend in het onderzoek. Verder zou er nog een advies over het dak komen, wat niet terug is gekomen in het onderzoek

Bernard Lekkerkerker

Nieuwe ervaring maar wel goed bevallen.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snelle inzet en goede uitgebreide taxatie.

Jarek

Goede service. De mensen van de klantendienst waren vriendelijk.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snel geregeld. Oferte binnen een paar minuten. Bouwkeuring binnen 3 dagen.

Jantsje Jongsma

Goede ervaring . Komen afspraken na .

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Goed onderbouwd en deskundig advies .

Tessa van Helmondt

Duidelijke informatie online en de aangevraagde offerte was binnen een kwartier binnen. Daarna was de afspraak snel gemaakt. Planner heeft zelf de makelaar gebeld om het afhalen van de sleutel te... Duidelijke informatie online en de aangevraagde offerte was binnen een kwartier binnen. Daarna was de afspraak snel gemaakt. Planner heeft zelf de makelaar gebeld om het afhalen van de sleutel te regelen, erg netjes.

De bouwkundige ter plaatse, dhr. Gommers, is zeer grondig te werk gegaan. Ik was zelf bij de inspectie aanwezig en tijdens de inspectie heeft hij de moeite genomen alles heel duidelijk uit te leggen en advies te geven. Het rapport was ook erg volledig en overzichtelijk uitgewerkt. Heel erg tevreden over deze bouwkundige en het bedrijf!

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Snel een offerte ontvangen , snel een afspraak gepland, zeer grondige inspectie en een overzichtelijk rapport.

Kimberly

Deskundige en snelle service.

R.H.J. Hendrikx

Positief

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Inspecteur had goede kennis van zaken en een heldere uitleg