L Duijst

De bouwtechnische keuring is goed en snel uitgevoerd

Goede prijs

Vanhoudt Joeri

Zeer gedetaileerd verslag. Vlotte afhandeling

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

Handig dat dit van thuis uit kan aanvragen en afspraak maken en bekijken

Philippo

Accuraat en punctueel

Albert Grooten

Prima.deskundig. te veel technische onderbouwing,maakt het rapport niet vriendelijk om tijdens een bezichtiging te laten zien.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

fotootje erbij. alle tijd om alles door te meten.

jaquet

Walther is een zeer kundig en vakinhoudelijk persoon, die alles in Jip en Janneke taal weet uit te leggen.
We hebben veel geleerd van zijn inspectie en het was erg prettig om met hem samen te werken.
Ook voor uitleg van het rapport is Walther te bereiken, erg fijn!

De mooij

We werden netjes geholpen en alles werd goed nagekeken en uitgelegd

S.W. Hong

Was goed! Prijs was goed, en de inspecteur was bekwaam

Nadia Tiebosch

De bouwkundige keuring is oke gedaan in ons nieuwe huis. WE weten echt nog niet of het mogelijke asbesthoudende plaatje nu asbesthoudend is of niet. Wat we wel complete oplichterij vonden is het... De bouwkundige keuring is oke gedaan in ons nieuwe huis. WE weten echt nog niet of het mogelijke asbesthoudende plaatje nu asbesthoudend is of niet. Wat we wel complete oplichterij vonden is het energierapport. Voor iedereen die twijfelt.... trap er niet in. Het zijn complete oplichters. Je krijgt een rapport waar je helemaal niets aan hebt. Als je dit aangeeft aan ze reageren ze niet eens op je mail. Ons rapport was investering totaal €26.000,- = besparing per jaar €500,-. Verder niets. Niet hoeveel welke maatregel kost of oplevert en dus geen goede afweging of je het wel of niet moet doen. We hebben zogenaamd geen dakisolatie terwijl die man het zelf bekeken had en had gezegd dat het er wel zat. Dit rapport is schaamteloos.

Niets

Reactie Bouwkeuringvergelijk.nl:

Bedankt voor uw reactie. We zullen dit meenemen in onze nieuwe productontwikkeling. Excuses voor het ongemak.

N Stams

Fijne ervaring, goed contact en duidelijke keuring.

Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl

op korte termijn beschikbaar, veel keus, duidelijk rapport