H.A.M. Baks
na een aanvankelijke goede start is het contact geëindigd in een grote teleurstelling
- Verbeterpunten of tips
- levering buiten Zeeland
- Sterke punten
- Geen
97% beveelt Bouwmaterialen Zeeland aan!
Fijne ervaring met het bestellen van spullen.
Nog nooit teleurgesteld
Positief, snel en op tijd geleverd
vriendelijk en behulpzaam
goede service
Service goed levering volgens opgaaf 👍
Bouwmaterialen Zeeland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bouwmaterialen Zeeland heeft de volgende resultaten bereikt:
Bouwmaterialen Zeeland
Nijverheidsstraat 35
4458 AV 's-Heer Arendskerke
Fijne ervaring met het bestellen van spullen.
Nog nooit teleurgesteld
prima geregeld, fijn contact