Contact was heel goed, mails redelijk snel beantwoord, alleen de afspraak volgende dag leveren klopt niet helemaal omdat het weekend ertussen zat twee dagen te laat Het ging om een radiator...Contact was heel goed, mails redelijk snel beantwoord, alleen de afspraak volgende dag leveren klopt niet helemaal omdat het weekend ertussen zat twee dagen te laat Het ging om een radiator dus is zwaar kon niet met de bode mee, bestel dag en weekend en twee dagen later geleverd dus lekke radiator en dus een stil systeem hier was ik niet over tevreden en geen compensatie kon hem ophalen kreeg ik 10% korting maar was wel een dag kwijt met rijden
Steven Boon
Grote radiator besteld. Keurig op tijd geleverd, werkt perfect en afwerking van de radiator is mooi. Ook de rechte plaat welke ik ervoor heb hangen maakt hem helemaal af. Zeer tevreden over...Grote radiator besteld. Keurig op tijd geleverd, werkt perfect en afwerking van de radiator is mooi. Ook de rechte plaat welke ik ervoor heb hangen maakt hem helemaal af. Zeer tevreden over Bouwstation XL
Tom Dolleman
Goed kwaliteit en snelle levering makkelijk je product online te bestellen
Peter Sporck
Snelle en vriendelijke levering
J Ribberink
Vlotte levering. Vriedelijke bezorger.
Marten Mertens
Amar Sewdajal
De levering was keurig op tijd en vooraf werd ik netjes gebeld om een tijdsindicatie door te geven. De bezorger was vriendelijk en heeft alles zelfs tot in huis geleverd. Dit is echt een topservice...De levering was keurig op tijd en vooraf werd ik netjes gebeld om een tijdsindicatie door te geven. De bezorger was vriendelijk en heeft alles zelfs tot in huis geleverd. Dit is echt een topservice die je niet overal meer ziet. Bedankt voor de soepele en professionele afhandeling, ik bestel hier graag weer!"
Mark Bimmel
Heel goed, zeer tevreden ook door snelle verzendingen en opnieuw verzenden doordat postnl weer verzaakte!