7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox75% beveelt Bouwstation XL aan!

Koen Verschueren

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed bedrijf veel keuze en prima prijs kwaliteit.

Radiator t22 60x60

Hans Wenke

Goed en duidelijk

Els Pieters

SterSterSterSterLege ster

Verwarming besteld, kwam in bubbeltjesplastic ipv doos. Mistte bevestigingsmateriaal om de verwarming op te hangen. Gemaild en werd nagestuurd. Maar waren helaas verkeerde schroeven. Gemaild Inmiddels mistte er ook onderdelen van het koppelstuk. Weer gemaild. Konden ze ook niet leveren. Zelf maar een voorstel gedaan en gelukkig goed opgelost.

Design radiator

Bort koelewijn

goed

Product of service:
radiator en nu me met rust laten aub...das het enige nadeel als ik wat bestel via internet..het gezeur in me mailbox..stop daar mee aub..dit werkt voor mij averechts mvg B.koelewijn na een aan koop..

Sven Vervynckt

Vlotte afhandeling van het order. Duidelijke en goede communicatie. Ook de prijzen zijn redelijk.

6 vlakke T22 paneel radiatoren

Stefan Botermans

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Geen ervaring mee maar tot op heden nog niets ontvangen

Verwarming

Coby Joustra

Heb nog voor de zekerheid gebeld. Om te controleren of ik het juiste zou gaan bestellen. Heb goed advies gekregen waardoor ik niet te veel materiaal heb besteld. Heel fijn!

Ron Hoogstraaten

snelle service en perfect afgeleverd

Eco4 radiator met aansluitpakket

Michiel Bakker

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering. Had alleen geen bericht ontvangen wanneer er geleverd zou worden. Was dus een verassing dat plotseling om 7.00 uur s'morgens de pakketbezorger voor de deur stond.

Radiatoren

M Diko

Online een mooie ral 9016 radiator aangetroffen bij BouwstationXL. Ook goede info gevonden op de website. Prijs en kwaliteit moet nog blijken maar Interessant is het zeker mbt ons budget. Kosteloos en onbeschadigd bezorgd door een vriendelijke man. Hij belde 20 min van te voren dat hij onderweg was. Prima geinformeerd via mail over status van bestelling. Pas 2 dagen in gebruik met th kraan geeft het genoeg warmte voor de keuken. Stijlvol afgewerkt met een gladde plaat. Was eenvoudig aan te brengen. Obv bovenstaande zijn wij blij met de radiator...hopelijk een goede keuze gemaakt. Fingers crossed...Bedankt voor de prettige en snelle service!

Radiator met gladde plaat ral 9016

Dick van der Schaaff

Prettig en vriendelijk

divers

WALTER BIERMANS

Super, zeer correct

Rob Van Suijlekom

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een deel van de bestelling (Speedcomfort en isolatiefolie) bleek niet leverbaar; staat nog steeds op de site. Radiatoren zijn door de bezorging zonder enige kennisgeving in de voortuin neergezet.

2 radiatoren

Bouwstation XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bouwstation XL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2016

Bouwstation XL

Wij bieden onze klanten een brede en diepe assortiment. Ook hebben ze de mogelijkheid om onze radiatoren te vergelijken. Zo kunnen onze klanten kiezen voor de beste radiator die bij hen past. Wij als BouwStation XL kunnen onze producten voor zeer lage prijzen aanbieden, vanwege het feit dat we rechtstreeks importeren. Daardoor bespaart u ook op de winkelverkoopprijzen.

Belder 44

4704RK Roosendaal

Koen Verschueren

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed bedrijf veel keuze en prima prijs kwaliteit.

Radiator t22 60x60

stefaan De Rocker