Levert snel, slechte klantenservice, wees bewust van belangrijke informatie op de website op onlogische plekken en wees behoed voor het schandalige retourproces. Lees: je mag de verpakking niet...Levert snel, slechte klantenservice, wees bewust van belangrijke informatie op de website op onlogische plekken en wees behoed voor het schandalige retourproces. Lees: je mag de verpakking niet openen (tegen wetgeving in) en je betaald transport kosten (dit snap ik nog). Na aandringen / wijzen op wetgeving, uiteindelijk toch nog goed afgesloten.
Peter Leemhuis
Goede nette afhandeling.
Irina Cazacu
Great service
Annette de Bruijn
Vorige keer prima, nu nog niets ontvangen en ook geen reactie op mijn e-mail met de vraag wanneer mijn pakket wordt bezorgd...
hanz meijlaers
Binnen de zes dagen geleverd
Katja van de Lockand
Heeeeeeel slecht. Er moeten nog steeds artikelen komen. Veel gebeld en gemaild. Nu al 2 weken geleden en nog steeds niets gehoord.
Hester Steunenberg
Helemaal bagger
Tjipke
Slecht
J. Bes
Mijn ervaring is niet zo best. Besteldatum; 13 december. Levering: Nog steeds nies. Trest.
Sander Marcy
Zeer correcte firma, houden je goed op de hoogte voor afspraken, levering. Alsook bij levering wordt er foto van de producten genomen van eventuele schade. Topfirma