Bezoeker

Had helemaal geen idee hoe zwaar het geleverde pakket was! HEEL zwaar :-)

ibrahim Yozcu

Veey goed and veeygowd service

L

Zeer slecht. Bestelling gedaan, geen gehoor. Zelfs mijn bestelde radiator nog niet eens gekregen. Waarom krijgt dit bedrijf zoveel goede recensies? Een telefoon oppakken hooo maar. Een e-mail... Zeer slecht. Bestelling gedaan, geen gehoor. Zelfs mijn bestelde radiator nog niet eens gekregen. Waarom krijgt dit bedrijf zoveel goede recensies? Een telefoon oppakken hooo maar. Een e-mail beantwoorden hoo maar. Waar blijft mijn besteld product????????

Peter Meijs

Waardeloos, ik heb een kapotte radiator ontvangen zonder montageset. Het is nog steeds niet opgelost.

Albert van Tongeren

Tot nu toe matig

Bezoeker

Radiator aangekocht via dit bedrijf

Sharon

Artikel werd niet geleverd op de afgesproken dag. Gewacht en niks gehoord, eindstand zelf achteraan moeten bellen. Met de mededeling dat het artikel toch niet komt.
Slecht personeel met...
Slecht personeel met asociaal gedrag. Personeel via de mail kan niet met klanten omgaan. Er wordt letterlijk gezegd "je had maar eerder moeten bestellen als je het snel wilt hebben".

Een bedrijf die ik niet kan aanraden en ook nooit zou doen!! Erg slecht!

N.S.

Perfect. Snel en volledig. Support achteraf is super. Ik had wat vragen en wed snel geholpen. aanrader!

Bertrand Velu EAST WALK SPRL