Dick van der Schaaff
- Product of service:
- divers
Super, zeer correct
Een deel van de bestelling (Speedcomfort en isolatiefolie) bleek niet leverbaar; staat nog steeds op de site. Radiatoren zijn door de bezorging zonder enige kennisgeving in de voortuin neergezet.
We hebben een paar radiatoren met afdekking gekocht bij BouwStation XL en de hele ervaring was goed. Snelle reactie op onze aanvraag, zeer goede service, levering op tijd en de producten zijn perfect. We hebben een prijsvergelijking gedaan voordat we kochten en ze hadden ook de beste prijs/productverhouding. Zeer tevreden en een echte aanrader.
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
parfait
Heel serieus prijs qualiteit heel goed
Uitstekend
Goede snelle levering voor goede prijs
Radiator besteld n.a.v. advies! Prima en snel antwoord ontvangen en de levering was ook duidelijk en correct.
Goede communicatie met klant ..
Super goed ontvangen bij receptie😃
Correcte levering.
Volledig correct
Bouwstation XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bouwstation XL heeft de volgende resultaten bereikt:
Super, zeer correct
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
parfait
Heel serieus prijs qualiteit heel goed
Uitstekend
Goede snelle levering voor goede prijs
Goede communicatie met klant ..
Super goed ontvangen bij receptie😃
Correcte levering.