Product

Ronald

Prima, simpele bestelling geplaatst en zeer snelle levering.

Davy

Zeer goede producten, correcte levering

Christa Vermeiren

Geweldig !!!!
Mooi produkt
Mooie prijs.
Ben heel tevreden.

Karlijn

Prima!

Reactie Boxenland.nl:

Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met de zachte vloertegels letter toegewenst!

Dorothy Vermeirsch

Wij hebben grondbox in wit inklapbaar gekocht, toch moeten boren in muur want anders niet stevig genoeg voor onze 9 maander. Wel zeer snelle levering!

Reactie Boxenland.nl:

Fijn te horen dat jullie tevreden zijn met de snelle levering van de grondbox/playpen. Onze ruime baby boxen zijn ofwel bedoeld om aaneengeschakeld (in boxvorm) op te zetten maar kunnen inderdaad... Fijn te horen dat jullie tevreden zijn met de snelle levering van de grondbox/playpen. Onze ruime baby boxen zijn ofwel bedoeld om aaneengeschakeld (in boxvorm) op te zetten maar kunnen inderdaad ook aan (bijvoorbeeld) een muur worden bevestigd d.m.v. de standaard meegeleverde set muurbevestigingen.

Martine De Smedt

Voordat ik speeltegels kocht wilde ik informatie over het product. Dat kreeg ik in een andere firma niet maar hier kon ik chatten met een medewerker en werden mijn vragen beantwoord. Er is dus een... Voordat ik speeltegels kocht wilde ik informatie over het product. Dat kreeg ik in een andere firma niet maar hier kon ik chatten met een medewerker en werden mijn vragen beantwoord. Er is dus een duidelijke, vriendelijke en vlotte communicatie.
De tegels zijn heel snel geleverd, goed en veilig verpakt.

J.H.J. Sporken

Perfecte levering en erg snel.
Goed verpakt en alles onbeschadigd.
Keurige afhandeling via computer.

Anne Van Herzele

Correcte dienstverlening, snel en met juiste informatie

harskamp

Het vol deed aan wat ik verwacht