Goeie service, makkelijk te bestellen, vlotte communicatie.. Had kleine vraag tijdens bestellen, via chat onmiddellijk geholpen, heel klantvriendelijk !
stam
Perfect
PdW
(Bewerkt)
fam. De Haan
Top kwaliteit voor een scherpe prijs. Snelle levering en de service is helemaal super!
Mar
Product ziet er netjes uit. Levering duurde 2 werkdagen. Tevreden. Bijna een bestelling geplaatst bij DBB maar door de slechte reviews uitgeweken naar Boxenland waarover alleen maar goede...Product ziet er netjes uit. Levering duurde 2 werkdagen. Tevreden. Bijna een bestelling geplaatst bij DBB maar door de slechte reviews uitgeweken naar Boxenland waarover alleen maar goede reviews te vinden waren. Het is die paar tientjes extra meer dan waard.
nvt
Prima, duidelijke site met vlotte levering! Blij met de grondbox
B. Hesselink
Wij hebben een grond box besteld en gevraagd of deze eerder geleverd kon worden. We kregen vrij snel bericht dat het niet mogelijk zou zijn. Toch kregen we een bericht dat deze enkele...Wij hebben een grond box besteld en gevraagd of deze eerder geleverd kon worden. We kregen vrij snel bericht dat het niet mogelijk zou zijn. Toch kregen we een bericht dat deze enkele dagen eerder geleverd ging worden.
Na de levering bleek dat wij toch een extra paneel nodig hadden en gelukkig kon deze op zeer korte termijn na gestuurd worden.
Geweldige service en snelle een duidelijke levering.