Product

Stefanie

Prima ervaring! Zeer snelle levering en de kwaliteit van de tegels is perfect.

Jaap

Goede website. Snelle levering.

Dave Djoparto

Snelle service. Handleiding was wel handig geweest. Welke kant is nu de bovenkant van de tegel?

Reactie Boxenland.nl:

Hartelijk bedankt voor jullie positieve feedback! Bij veel van onze producten wordt een (Nederlandstalige) handleiding mee geleverd. Voor de losse zachte vloertegels spreekt het gebruik meestal voor... Hartelijk bedankt voor jullie positieve feedback! Bij veel van onze producten wordt een (Nederlandstalige) handleiding mee geleverd. Voor de losse zachte vloertegels spreekt het gebruik meestal voor zich, maar bedankt voor jullie advies

Charlotte

Een grondbox besteld voor mijn tweeling. De service is perfect, werd meteen gereageerd op mijn vraag en binnen 2 uur was mijn bestelling al verzonden. Erg vriendelijke medewerkers/eigenaar. Een grondbox besteld voor mijn tweeling. De service is perfect, werd meteen gereageerd op mijn vraag en binnen 2 uur was mijn bestelling al verzonden. Erg vriendelijke medewerkers/eigenaar.
Zal het zeker aanbevelen.

Felke

Heel tevreden over het product en de snelle levering! Misschien handig een klein woordje uitleg voor de boxkleden met een patroon, hadden niet onmiddelijk gevonden hoe het net moest.

Massop

Ik kan op dit moment het product niet beoordelen, want de bestelling is niet compleet geleverd. Ik ben bang dat er één colli zoek is geraakt bij Post.nl.
Bij postnl kunnen ze niet zeggen...
Bij postnl kunnen ze niet zeggen wanneer het product geleverd wordt.

Reactie Boxenland.nl:

Fijn dat u 2 van de 3 pakketten al zo snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Zoals we u hebben laten weten per e-mail komt het helaas incidenteel voor dat samen aangeboden afzonderlijke pakketten niet... Fijn dat u 2 van de 3 pakketten al zo snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Zoals we u hebben laten weten per e-mail komt het helaas incidenteel voor dat samen aangeboden afzonderlijke pakketten niet op hetzelfde moment bezorgd worden. Graag staan we in ieder geval garant voor aflevering van de complete bestelling.

De Wit

Snelle levering.

Dijkstra

Speeltegels besteld op zondag, levering al op dinsdag